fbpx

Ricoh Theta M15 te lasa sa capturezi poze si clipuri video la 360 de grade

Ricoh Theta m15

Ricoh a anuntat Theta M15, cea de-a doua versiune a camerei sale 360 de grade, Theta M15 adauga captura video in portofoliul sau, cu clipuri de pana la trei minute.

La fel ca si camera originala, Theta M15 este capabila sa captureze poze sferice 360 de grade care pot fi vazute folosind aplicatia mobila a Ricoh sau theta360.com. In plus, Ricoh va lansa un API si un SDK beta pentru dezvoltatorii independenti de aplicatii.

Ricoh Theta M15 360 de grade va fi disponibila in mai multe optiuni de culoare la un pret de 300 de dolari. Ricoh Imaging UK a anuntat un nou model de camera, pe Ricoh Theta M15. Dispozitivul incredibil le permite utilizatorilor sa captureze toata zona din imprejurul lor, fara sa uite de partea de sus si de jos – totul intr-o singura poza sferica.

CITESTE SI:  Camera duala a lui Galaxy Note 8 va fi mai buna decat restul

Dar asta nu este tot: aceasta noua camera sferica poate de asemenea captura clipuri video 360 de grade. Inca de la lansarea originalei camere anul trecut, aceasta a deschis o lume de posibilitati. Utilizatorii pot acum captura poze si clipuri video 360 de grade in orice moment, capturand mai mult decat si-au imaginat ei vreodata ca pot captura.

CITESTE SI:  Acest dispozitiv iti da socuri electrice pentru a captura fotografii bune

Daca esti in cautarea unei camere 360 de grade pe care sa o poti purta intr-un buzunar, trebuie sa stii ca Ricoh a anuntat recent camera foto Ricoh Theta M15 care este diferita de alte camere prin faptul ca este mica si subtire. Aceasta este succesoarea dispozitivului 360 de grade de anul trecut al companiei si va dispune de un obiectiv sferic care va permite sa capturati clipuri video omnidirectionale de trei minute.

De asemenea, cu acest model compania a reusit sa dubleze rata de transfer prin WiFi, utilizatorii trebuind doar sa conecteze aparatul foto la smartphone pentru a putea transfera wireless clipurile video. Mai mult, Theta M15 360 de grade va avea 4GB de spatiu de stocare, un timp de expunere de 1/8000 dintr-o secunda, o gama ISO de 100-1600 pentru poze si una de 100 pana la 400 pentru clipuri video.

CITESTE SI:  Ce explicatie are cineva pentru faptul ca selfie-urile arata mai bine pe iPhone Xs

Ricoh Theta M15 360 de grade va avea un pret de aproximativ 435 de dolari, destul de scump avand in vedere tipul de camera, si va fi lansata pe 14 noiembrie in Japonia si Marea Britanie.

Facebook