fbpx

Prin ce modalitate neobisnuita s-ar putea raci camerele Sony A7S III

Prin ce modalitate neobisnuita s-ar putea raci camerele Sony A7S III

Computerele se pot supraincalzi atunci cand le puneti la munca grea. La fel se poate spune si despre smartphone-uri, dar stiai ca si camerele se pot supraincalzi?

Daca esti un fotograf ocazional, supraincalzirea s-ar putea sa nu fie o problema, dar daca iti folosesti camera in sesiuni destul de lungi si intensive, atunci exista sanse ca se va supraincalzi.

Astfel, vei fi fortat sa o opresti si sa o lasi sa se raceasca. Pentru profesionistii care au nevoie ca aparatele lor foto sa functioneze incontinuu, acest lucru poate fi o problema.

CITESTE SI:  Cum sunt si ce preturi au noile laptopuri Microsoft Surface Laptop

Dar compania japoneza Sony are o solutie pentru asta. Conform unei stiri de la cei de la Sony Alpha Rumors, ei au aflat de la o sursa de incredere ca a fost observat un prototip al camerei Sony A7S III a companiei japoneze.

Din ceea ce li s-a spus, acest prototip Sony A7S III al companiei din Japonia are o caracteristica interesanta, si anume un ventilator de racire in partea din spate.

CITESTE SI:  Proiectul "Andromeda" al Microsoft ar putea fi un caiet digital pliabil

Chiar daca stirea este adevarata, aceasta companie n-ar fi prima companie care integreaza un ventilator de racire in camerele sale. Panasonic a introdus anterior un ventilator de racire in camera sa Lumix S1H, asa ca ideea nu e foarte noua.

Acel ventilator de racire ar putea contribui la mentinerea temperaturii camerei Sony A7S III sub control, mai ales la inregistrarea video – activitate care de obicei supraincalzeste camerele.

Pe langa ventilatorul de racire, sursa celor de la acea publicatie spune ca acest aparat foto al Sony A7S III va fi capabil de inregistrare video 4K la 120 de cadre pe secunda.

CITESTE SI:  Harley-Davidson planuieste sa produca motociclete electrice

Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment, avand in vedere ca nu sunt informatii confirmate si ca nu se stie cand va fi anuntata Sony A7S III. Se speculeaza ca aparatul foto cu ventilator se va lansa cel mai probabil in 2020.