fbpx
Prima camera de actiune a DJI - Osmo Action. Pret si specificatii

Prima camera de actiune a DJI – Osmo Action. Pret si specificatii

GoPro s-a bucurat de faptul ca camerele sale de actiune se afla pe ghidonul biciclistilor de munte sau pe castile celor care se dau cu parapanta.

Dar acum se pare ca aceasta companie are un rival: DJI cu camera sa Osmo Action de actiune. Asa este, compania chineza DJI, cunoscuta pentru dronele sale, intra pe teritoriul companiei GoPro.

Compania chineza are un rival bun pentru GoPro Hero 7 Black. Spre deosebire de Pocket, Osmo Action foloseste stabilizare electronica despre care se spune ca e cea mai buna de pe piata.

CITESTE SI:  Prin ce modalitate neobisnuita s-ar putea raci camerele Sony A7S III

GoPro a fost mult timp standardul de aur pentru camerele de actiune. Compania a incercat sa intre in domeniul companiei DJI lansand o drona, dar nu prea i-a mers, asa ca GoPro a renuntat la ambitiile sale legate de drone.

Acum se pare ca e randul companiei DJI sa surprinda. Informatiile neoficiale anterioare s-au dovedit a fi drept la tinta, pentru ca DJI a dezvaluit oficial prima sa camera de actiune, Osmo Action.

CITESTE SI:  Ce autonomie impresionanta si pret are noul MacBook Air M1 al Apple

Aceasta a fost dezvoltata pentru a concura cu gama de actiune Hero a GoPro. DJI Osmo Action vine cu un senzor de 1/2,3 inci care poate captura video 4K HDR, dar si fotografii la 12MP.

Camera de actiune Osmo Action poate inregistra video la rezolutie 4K si 60 de cadre pe secunda; si video 4K HDR la 30 de cadre pe secunda. De asemenea, exista stabilizare electronica de imagine.

Camera e protejata intr-o carcasa rezistenta la socuri. Exista un ecran principal touchscreen de 2,25 inci in spate, pe langa un ecran de 1,4 inci in fata.

CITESTE SI:  Cum e prima aeronava electrica pentru curse

In mod evident, acest produs a fost dezvoltat pentru vloggeri. Exista si un buton fizic Quick Switch care iti permite sa comuti cu usurinta intre moduri precum slow-motion, time-lapse si picture. Cam astea sunt specificatiile. Clientii interesati pot plasa o comanda pentru DJI Osmo Action. Prima camera de actiune robusta a companiei chineze are un pret de 349 de dolari.