fbpx

Pretul stabilizatorului DJI Pocket 2 cu camera incorporata

Pretul stabilizatorului DJI Pocket 2 cu camera incorporata

Compania DJI din China a anuntat un nou stabilizator, doar ca acesta e diferit de altele in care trebuie sa-ti montezi propriul smartphone sau camera. Asta pentru ca noul Pocket 2 vine cu o camera incorporata care poate inregistra video 4K la 60fps. S-a dezvaluit si pretul.

Se pare ca DJI a fost in tendinte in ultimele doua luni in ceea ce priveste stabilizatoarele. Compania din China a lansat mai intai Osmo Mobile 4 in august, iar in aceasta luna a lansat noile sale stabilizatoare Ronin pentru camerele dedicate.

CITESTE SI:  Ce pret are smartphone-ul Samsung Galaxy Note 10+ Star Wars

Acum, compania din China a revenit cu cel mai recent stabilizator, DJI Pocket 2. Acesta este succesorul lui Pocket, dar, spre deosebire de seriile Osmo Mobile si Ronin, DJI Pocket 2 vine de fapt cu o camera incorporata.

Aceasta este o mini-camera incorporata care vine pe un stabilizator propriu, ideea fiind ca acesta e un sistem all-in-one pentru cei care nu doresc sa-si foloseasca smartphone-urile sau doresc un stabilizator de buzunar.

CITESTE SI:  LG a anuntat veniturile pentru trimestrul 2 al 2017, LG G6 nu a ajutat prea mult

DJI Pocket 2 va veni cu un senzor CMOS de 1/1,7 inci de 64MP cu zoom 8X, cu capacitatea de a inregistra video la rezolutie 4K si la 60fps, cu stabilizare pe 3 axe, cu microfon quad cu efect stereo si cu autofocalizare hibrida.

Exista, de asemenea, un ecran incorporat de dimensiuni mici care iti va oferi o previzualizare a ceea ce inregistrezi. Acestea fiind spuse, DJI Pocket 2 nu este neaparat ieftin.

CITESTE SI:  VIDEO: Inteligenta artificiala a Panasonic isi poate da seama cand soferii sunt pe cale de a adormi la volan

Acesta are un pret de 349 de dolari, pret dublu in comparatie cu cel al lui Osmo Mobile 4. Dar daca doresti un stabilizator mai convenabil, nu sa folosesti smartphone-uri sau camere DSLR, atunci acesta ar putea fi potrivit pentru tine. Ce parere ai despre Pocket 2 cu camera incorporata de la compania DJI din China? Ce crezi despre pretul de 349 de dolari?