fbpx

Pretul noii camere web 4K a Dell

Pretul noii camere web 4K a Dell

Compania Dell din Statele Unite a lansat o noua camera web. Rezolutia sa e de 4K, ceva foarte interesant, iar calitatea video e similara cu cea a DSLR-urilor. Pretul acestui webcam 4K al companiei Dell e pe masura.

Desi videoconferintele nu sunt ceva nou pentru munca, anul trecut acestea au devenit si mai frecvente. Oamenii au lucrat si studiat mai des remote. Daca aceasta va fi normalitatea in viitor, ar fi recomandat sa cumperi o noua camera web si sa renunti la cea HD veche.

CITESTE SI:  Ce pret va avea o masina electrica foarte ieftina de la VW

Daca bugetul iti permite sa cumperi o noua camera web, ai putea fi interesat de faptul ca Dell a lansat o noua astfel de camera care se numeste Dell UltraSharp Webcam.

Dupa cum indica si numele, aceasta va oferi o calitate video de inalta rezolutie (4K), ceea ce inseamna ca, cel putin in ceea ce priveste calitatea video, acest webcam poate fi grozav pentru streamuri pe Twitch si Facebook.

CITESTE SI:  Ce nou procesor ofera 5G smartphone-urilor midrange

Potrivit Dell, obiectivul companiei era sa obtina o calitate video similara cu cea a DSLR-urilor. “Viziunea noastra era focusata pe calitatea video a DSLR-urilor apreciate de profesionisti si de pasionatii de fotografie. Echipele noastre de proiectare si inginerie au incercat sa dezvolte un webcam care ofera o calitate video similara DSLR-urilor”.

Pe langa rezolutia 4K, camera web va folosi, de asemenea, machine-learning pentru lucruri precum incadrarea, zoomul digital si pentru alte lucruri.

CITESTE SI:  Cum e OnePlus TV anuntat oficial si ce pret are

Aceste lucruri sunt foarte interesante, dar din pacate din acest motiv camera web 4K a companiei Dell din Statele Unite nu va fi ieftina. Acea camera web 4K Dell se va vinde la un pret de 200 de dolari. E mai scumpa decat webcam-urile obisnuite, dar unii s-ar putea sa considere ca pretul e justificat pentru un astfel de webcam 4K.