fbpx

Pretul noii camere mirrorless Nikon Z FC cu design retro

Pretul noii camere mirrorless Nikon Z FC cu design retro

Compania Nikon din Japonia a anuntat o noua camera mirrorless. Aceasta se numeste Nikon Z FC, iar designul sau e unul retro. Specificatiile aparatului foto al companiei din Japonia sunt la nivelul zilelor noastre.

Acum cateva saptamani, se zvonea ca compania din Japonia ar lucra la o noua camera mirrorless. Desi nu ar fi ceva surprinzator o noua camera Z de la aceasta companie, se credea ca designul acestui aparat foto ar putea fi retro.

CITESTE SI:  Wacom anunta noile tablete Cintiq Pro de 24 si 32 de inch cu rezolutie 4K - preturi oficiale

Se pare ca aceste lucruri s-au confirmat, deoarece compania din Japonia si-a dezvaluit cea mai recenta camera mirrorless, Nikon Z FC. Spre deosebire de aparatele foto Z anterioare ale companiei din Japonia, designul e retro si e inspirat de la Nikon FM2 SLR.

Deci acest aparat foto vizeaza pasionatii de acest design retro. Sunt incluse diverse controale pe partea exterioara a camerei mirrorless, ceea ce inseamna ca, pentru a ajusta lucruri precum expunerea ISO, puteti folosi controalele externe.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy A7 cu camera tripla e oficial - specificatii si pret

De asemenea, ecranul OLED e complet ajustabil in ceea ce priveste unghiurile, iar camera mirrorless suporta USB-C pentru incarcare si transfer de date.

E inclus si un senzor CMOS de 20,9MP in aparatul foto Nikon Z FC si un procesor EXPEED 6. Poate captura 11 fotografii pe secunda, clipuri video 4K, iar acumulatorul EN-EL25 ofera o autonomie de aproximativ 300 de fotografii.

CITESTE SI:  Ce pret ar avea smartphone-ul Galaxy S10 mai ieftin al Samsung

Pretului camerei mirrorless Nikon Z FC e de 960 de dolari body-only. Sau un pret de 1100-1200 de dolari cu obiectivi inclusi. Ce parere ai despre noua camera mirrorless a companiei din Japonia?

Ai cumpara aparatul foto Nikon Z FC cu design retro si cu pret de 960 de dolari? Crezi ca majoritatea pasionatilor de fotografie vor considera ca designul retro e un plus pentru un aparat foto din zilele noastre?