fbpx

Pretul camerei Sony Alpha 1 de 50MP si 8K

Pretul camerei Sony Alpha 1 de 50MP si 8K

Compania Sony din Japonia a anuntat o noua camera. Aceasta se numeste Alpha 1 si are specificatii high-end. Cu toate acestea, aceste specificatii vin la un pret. Aparatul foto A1 al companiei Sony din Japonia are un senzor de 50MP si poate captura clipuri video 8K.

Gama mirrorless full-frame a companiei din Japonia este formata din seriile A7 si A9, A9 fiind destinata mai degraba oamenilor care au nevoie de anumite functii.

Cu toate acestea, se pare ca compania din Japonia a avansat lucrurile intre timp, cu lansarea camerei Sony Alpha 1 (A1). Aceasta este cea mai recenta camera mirrorless full-frame de la compania japoneza Sony si se pare ca compania vizeaza cu siguranta o piata diferita de A7 si A9.

CITESTE SI:  Surprinzator. Cat de inalt are ecranul smartphone-ul Motorola One Vision anuntat oficial

A1 are un senzor CMOS Exmor RS de 50MP si Sony Bionz XR. Poate captura video la 30fps. De asemenea, poate captura video la rezolutie 8K si la 30fps.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Sony Xperia XZ3 ar putea avea un numar mare de camere

Camera Alpha 1 va avea ceva despre care compania din Japonia pretinde ca este primul vizor electronic OLED de 240Hz, ceea ce inseamna ca experienta de paronamare ar trebui sa fie interesanta.

De asemenea, are un camp vizual de 0.9X, dubla in comparatie cu cea a lui A7S III. Alte caracteristici includ suportul pentru carduri SD UHS II si CFExpress, un port HDMI complet, porturi pentru microfon si casti, conectivitate USB 3.2 de 10Gbps si un port Ethernet gigabit.

CITESTE SI:  Ce pret are noul smartphone Moto E5 Play cu Android Go

Desigur, astfel de specificatii sunt scumpe, iar Sony Alpha 1 nu va fi ieftin. Camera companiei din Japonia are un pret de 6500 de dolari fara obiectiv.

Livrarea catre clienti va incepe pe 25 februarie. Ce parere ai despre camera Alpha 1 de 50MP si 8K a companiei Sony din Japonia? Ce parere ai despre specificatiile si despre pretul camerei? Ai cumpara un Alpha 1 la pretul sau?