fbpx

Pretul camerei Leica cu capabilitate video 4K la 60fps

Pretul camerei Leica cu capabilitate video 4K la 60fps

Leica a lansat SL2-S, o versiune mai ieftina o camerei de varf SL2 de 47MP. Noul model este focusat pe viteza, capabilitate low-light si pe abilitatea video, cu un senzor de 24,6MP, fotografiere de pana la 25 cadre pe secunda, ISO de pana la 100.000 si inregistrare video 4K la 60fps. S-a dezvaluit ce pret va avea.

SL2-S este prima camera Leica cu un senzor iluminat in partea din spate (BSI), probabil construit de Sony. In caz contrar, pare ca se bazeaza pe aparatul foto S1 de la Panasonic.

CITESTE SI:  Ce pret urias ar putea avea smartphone-ul pliabil Samsung

Aparatul foto Leica are stabilizare incorporata in 5 axe si un vizor electronic OLED cu 5,76 de milioane de pixeli. De asemenea, are locasuri pentru carduri UHS-II.

Ceea ce e mai putin ideal este ecranul touchscreen de 3,2 inci care nu se poate inclina. Similar cu camerele mirrorless de la Panasonic, se foloseste focalizarea automata pentru detectarea contrastului cu cartografierea adancimii.

CITESTE SI:  Lenovo anunta noile tablete Tab E7, E8 si E10 - specificatii oficiale

Camera Leica SL2-S are performante video 4K remarcabile, cu specificatii similare cu cele ale Panasonic S1. Poate inregistra video 4K la pana la 60fps prin APS-C.

Inregistrarea video 4K full-frame este posibila la 30fps. Leica foloseste propriul procesor de imagine, iar sistemul de meniu de pe noua camera e similar cu cel de pe SL2.

Desi meniul e destul de derutant in comparatie cu cel de pe Panasonic S1, poti accesa setarile preferate de pe prima pagina. Leica, compania germana, sustine ca va oferi update-uri firmware anul viitor care vor imbunatati autofocalizarea.

CITESTE SI:  Una scurta despre masoni

Camera SL2-S functioneaza cu sistemul de obiectivi L-mount acceptat de Panasonic si Sigma, oferind 40 de obiectivi nativi compatibili. Camera SL2-S de la Leica este acum disponibila pentru cumparare de la dealerii autorizati la un pret de 4895 de dolari. Ce crezi despre pretul acestui aparat foto cu capabilitate video 4K la 60fps?