fbpx
Pretul camerei GoPro Hero 9 Black care filmeaza 5K

Pretul camerei GoPro Hero 9 Black care filmeaza 5K

Compania GoPro a anuntat recent o noua camera de actiune, Hero 9 Black. Aceasta vine cu imbunatatiri, cum ar fi faptul ca poate inregistra clipuri video la rezolutie 5K. Pretul acestui dispozitiv 5K a fost dezvaluit.

Circula informatii despre GoPro Hero 9 Black de ceva vreme. Cei care sunt nerabdatori sa intre in posesia unei camere de actiune 5K, vor fi incantati de faptul ca compania GoPro a a dezvaluit Hero 9 Black.

Aceasta e cea mai recenta camera de actiune din gama Hero a companiei GoPro din Statele Unite. Se pare ca unele dintre specificatiile despre aceasta camera au fost corecte.

CITESTE SI:  Ce imbunatatiri va primi jocul mobil Fortnite de la Epic Games

Unul dintre zvonuri era ca acest dispozitiv al companiei din Statele Unite va fi capabil sa inregistreze clipuri video de inalta rezolutie. Adica in loc de rezolutia 4K care e standardul din ziua de azi, noul dispozitiv va fi capabil sa inregistreze clipuri video la rezolutie 5K.

Cu toate acestea, clipurile video vor fi limitate la 30fps, ceea ce e suficient pentru unii, dar poate ca nu si pentru altii. Senzorul camerei 5K a fost, de asemenea, actualizat la 20MP, in comparatie cu senzorul de 12MP de pe Hero 8.

CITESTE SI:  Ce pret are laptopul de gaming Samsung Notebook Odyssey Z

Exista, de asemenea, un ecran color frontal care poate arata utilizatorilor previzualizari live, fiind ideal pentru vloggeri. Totodata, compania GoPro sustine ca Hero 9 Black va veni cu o autonomie a acumulatorului imbunatatita cu 30%, cu performante imbunatatite in vreme rece si cu noua functie HyperSmooth 3.0 de stabilizare.

CITESTE SI:  Ce pret are noul smartphone pliabil al Huawei

In plus, noua camera de actiune 5K va fi compatibila cu o varietate de moduri care ofera stabilitate suplimentara, obiectiv wide-angle si asa mai departe.

Camera de actiune GoPro Hero 9 Black care filmeaza la rezolutie 5K va avea un pret de 449 de dolari si va putea fi cumparata de pe site-ul companiei GoPro. Ce parere ai despre noul dispozitiv?