fbpx
Panasonic dezvaluie camera compacta Lumix LX15

Panasonic dezvaluie camera compacta Lumix LX15

Lumix LX15 este urmatoarea generatie a camerelor compacte LX bine cunoscute ale Panasonic. Integreaza capabilitatea de inregistrare 4K, este alegerea perfecta pentru entuziastii care vor sa-si dezlantuie creativitatea oricand si oriunde. Panasonic Lumix LX15 aduce urmatoarea era a fotografiei in buzunarul tau.

Desi smartphone-urile noastre sunt destul de bune in ziua de azi la capturarea fotografiilor, uneori este destul de greu sa invinga un sistem dedicat.

Asta este din cauza faptului ca in cea mai mare parte, micii senzori si micile obiective din smartphone-urile noastre nu sunt chiar la nivelul senzorilor si obiectivelor mai mari gasite in camerele din ziua de azi.

CITESTE SI:  De ce Sony PlayStation va lipsi in acest an la E3

Daca esti in cautarea unei camere compacte, dar nu vrei sa cheltui banii pe un DSLR, Panasonic te ajuta. Panasonic a dezvaluit Lumix LX15 (LX10 in unele piete) care este cea mai noua camera compacta a companiei, una mica inghesuita intr-un corp din metal care ar trebui sa ofere o senzatie mai solida si mai premium.

CITESTE SI:  Potrivit unui test, Lumia 930 face cele mai bune poze

Cat despre specificatiile sale, Panasonic Lumix LX15 este o camera compacta cu un senzor de 1 inch de 20,1MP. Senzorul sau de 1 inch nu este surprinzator, avand in vedere ca companii precum Sony si Canon au lansat dispozitive compacte similare.

Panasonic Lumix LX15 va veni de asemenea cu un obiectiv Leica de 24-75mm si f/1.4-2.8 si cu deschiderea sa larga ar trebui sa ofere un efect bokeh destul de decent.

CITESTE SI:  Ce pret are Google Pixel 3 anuntat oficial

Exista pe Lumix LX15 captura video 4K la 24, 25 si 30 de cadre pe secunda, iar toate aceste lucruri ii vor costa pe clienti 700 de dolari.

Camera compacta va fi lansata in luna noiembrie, asa ca fi cu ochii pe ea daca Panasonic Lumix LX15 este o camera compacta care iti place.