fbpx

Olympus Stylus 1s a fost anuntata in Japonia

Olympus Stylus 1s

Olympus si-a reimprospatat gama Stylus, anuntand noua camera Olympus Stylus 1s. Exista totusi o mica problema… aceasta este anuntata numai in Japonia dintr-un anume motiv.

Camera anuntata de Olympus pentru Japonia impartaseste o multime din caracteristicile predecesoarei, printre care se numara un senzor CMOS de 12MP, obiectiv f/2,8 de 28-300mm, captura foto in rafala la 7 cadre pe secunda si un interval ISO de 100-12800.

In acest an, Olympus a anuntat camera foto Stylus 1, iar acum a anuntat varianta imbunatatita a camerei, si anume pe Olympus Stylus 1s care, din pacate, acum pare a fi destinata exclusiv pentru piata din Japonia, dar in viitor poate va ajunge si pe alte piete. Cele mai multe dintre specificatiile sale sunt la fel ca si predesoarea, ceea ce inseamna ca nu este o imbunatatire uriasa.

CITESTE SI:  Japonia va trimite asta catre planeta Marte

Camera din Japonia are tot un senzor de CMOS de 12MP, un obiectiv de 28-300mm cu deschidere de f/2,8 inch, un mod de fotografiere continua la 7 cadre pe secunda, un display touchscreen de 3 inch cu 1 milion de pixeli, dar si o gama ISO de 100-12800.

CITESTE SI:  VIDEO: GoPro Hero este o noua camera de actiune care vine la un pret mic

Diferenta dintre cele doua dispozitive din Japonia este ca Stylus 1s va dispune de o noua functie step-zoom, de o tinta autofocus mai mica, intrumentul Focus Peaking care te asista atunci cand focalizezi manual si functionalitatea Interval Shooting cu care poti programa camera sa se declanseze la anumite intervale de timp.

CITESTE SI:  Cu cate cadre pe secunda poate camera lui Huawei P20 Pro captura clipuri video, mai nou

Mai mult, camera anuntata pentru Japonia va fi echipata cu un acumulator BLS-50 care are o capacitate suficienta pentru 450 de fotografii. Nu pare a fi o imbunatatire foarte mare fata de Olympus Stylus 1, dar daca noile caracteristici sunt pe gustul dvs, nu exista motive pentru a o nu cumpara. Dispozitivul Olympus Stylus 1s va ajunge in magazine luna viitoare in Japonia, dar pretul inca nu a fost facut cunoscut.

Facebook