fbpx

O companie sustinuta de Samsung lanseaza prima camera purtabila 360 de grade din lume

O companie sustinuta de Samsung lanseaza prima camera purtabila 360 de grade din lume

Samsung Electronics a lansat in 2016 conceptul de camera video purtabila FITT360 care filmeaza 360 de grade. FITT360 se poate purta in jurul gatului toata ziua cu designul sau usor si portabil.

Conceputa ergonomic pentru se potrivit pe toata lumea si pentru a fi cat mai discreta cu putinta, FITT360 360 de grade a Samsung este rezistenta la ploaie, zapada si caldura. Aplicatia mobila insotitoare pentru camera purtabila FITT360 le permite utilizatorilor sa vizualizeze si sa impartaseasca clipuri video in timp real.

CITESTE SI:  Camera mirrorless Fujifilm X-H1 a fost anuntata oficial - specificatii si pret

LINKFLOW este o companie dezvoltata de Samsung. Initiativa le ofera angajatilor Samsung timp sa lucreze la propriile proiecte si, daca au potentialul de a reusi ca companii separate, acestea se desprind din divizia de companii sustinute de Samsung.

LINKFLOW este una dintre ele, iar inventia sa este ceea ce compania numeste prima camera purtabila 360 de grade din lume. FITT360 a Samsung este proiectata pentru a fi purtata in jurul gatului toata ziua.

CITESTE SI:  Smartphone-urile carei companii s-au vandut cel mai bine la Alibaba, de Singles' Day

Camera purtabila 360 de grade are un design usor si portabil, astfel incat nu-i va deranja pe utilizatori. Gulerul a fost proiectat pentru a se potrivi pe toata lumea fara a sari in ochi.

De asemenea, camera purtabila a companiei Samsung este rezistenta la ploaie, zapada, caldura si la socuri pentru a rezista pe utilizatorii care au cele mai extreme stiluri de viata. FITT360 ofera o stabilizare brevetata a imaginii si functionalitate de streaming.

Exista chiar si GPS integrat care ajuta utilizatorii sa-si stocheze vlog-urile 360 de grade cu aplicatia insotitoare. Dispozitivul ofera 3 camere Full HD care ofera imagini la rezolutie 4K la 360 de grade.

CITESTE SI:  Masinile autonome Uber se intorc pe sosele, dar nu cum crezi

O baterie incarcata complet va oferi 90 de minute de functionare pentru camera purtabila 360 de grade. FITT360 va fi vanduta prin intermediul unei campanii pe Kickstarter lansata azi, 8 ianuarie. Sustinatorii Kickstarter vor putea sa precomande dispozitivul la un pret cu 50% mai redus.