fbpx

O camera din seria Leica M Edition Null foarte rara va costa 74500 de dolari

O camera din seria Leica M Edition Null mai mult decat rara va costa 74500 de dolari

Cat de mult ai plati pentru a celebra 100 de ani de fotografie Leica. Leica Store din Miami si-a pus recent aceasta intrebare si a descoperit ca peste 100 de oameni ar fi dispusi sa plateasca 55 000 de dolari pentru un “Set Leica M” editie limitata.

Camerele companiei Leica sunt niste camere foarte ravnite de fotografi. Nu trebuie sa fi un profesionist cu ani de zile de experienta pentru a sti ca a detine o camera de-a companiei este mare lucru.

Este adevarat ca unii ar putea spune ca brandul este un pic exagerat in ceea ce priveste calitatea, dar, la urma urmei, fiecare vrea o camera din asta.

CITESTE SI:  Cum e noul computer Raspberry Pi 4 cu specificatii mult imbunatatite

Stim ca dispozitivele companiei sunt deja destul de scumpe, dar aceasta care urmeaza ar putea fi cea mai scumpa dintre ele.

Leica Store Miami a anuntat recent ca au in stoc o camera Leica M 100 Edition Null. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu seria Null, practic acestea sunt camere M 100 care au fost produse inainte ca Leica sa decida sa produca camerele oficiale.

CITESTE SI:  Apple iPhone XR e oficial - pret si specificatii

Nu am merge atat de departe incat sa le denumim prototipuri, dar poate “editii timpurii” ar fi un nume mai bun pentru ele.

Potrivit Leica Store Miami, exista numai 25 de unitati M1 00 Edition Null care au fost create, asa ca, dupa cum indica si titlul, vorbim aici despre un dispozitiv mai rar decat rar.

Magazinul sustine de asemenea ca setul M 100 Edition Null nu a fost folosit niciodata, iar obiectivul nu a fost niciodata montat la dispozitiv.

CITESTE SI:  Blu Pure XR ofera specificatii inalte pentru doar 299 de dolari

Acest lucru inseamna practic ca acesta este un dispozitiv pur care inca nu a fost folosit, asa ca, daca esti un colectionar de obiecte, acest dispozitiv ar putea merita avut in vedere.

Desigur, pretul pentru M 100 Null Edition este unul urias de 74500 de dolari, dar magazinul sustine ca sunt deschisi la cereri rezonabile.

Intre timp, bucura-te de aceste fotografii, pentru ca exista foarte putine sanse sa detii o astfel de camera de 74.500 de dolari.