fbpx

Noua camera mirrorless Leica CL aduce a epoca vintage

Leica a anuntat lansarea unei noi camere care seamana cu una vintage. Noul dispozitiv Leica CL este o camera de tip APS-C mirrorless care este de fapt destul de similara modelului TL2 lansat la inceputul acestui an.

Ambele camere au acelasi senzor de imagine si ofera performante similare in general. Designul este cel care diferentiaza cu adevarat modelul Leica CL de TL2. Aceasta camera mirrorless scapa de aspectul futurist pentru un design mai de epoca vintage.

Leica CL vintage are, de asemenea, un vizor electronic integrat. Aceasta are un display de 2,36MP in partea stanga-sus si este mai bun decat vizorul detasabil al TL2. Leica CL are acelasi senzor APS-C de 24MP pe care l-am vazut deja pe TL2 si vine cu procesorul de imagine Maestro II al companiei.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are smartphone-ul ASUS Zenfone 7 Pro cu camera flip-up

Aceasta este capabila sa captureze pana la 33 de imagini DNG sau JPEG la rezolutie completa la 10 cadre pe secunda. De asemenea, poate inregistra clipuri video 4K la 30 de cadre pe secunda si 1080p la 60 de cadre pe secunda.

CITESTE SI:  Cum reusesc smartphone-urile Oppo Reno 3 cu 5G sa aiba o autonomie buna

Exista un interval ISO de pana la 50.000. Daca iti plac porturile I/O (Intrare/ Iesire) la o camera, atunci poate ca nu ar trebui sa o iei in considerare pe aceasta, deoarece nu are niciunul.

Singurul mod prin care puteti sa scoateti imaginile din camera mirrorless vintage este sa scoateti cardul SD sau sa utilizati aplicatiile mobile pentru a transfera wireless continut pe un dispozitiv mobil.

CITESTE SI:  Compania care lanseaza un smartphone cu camera de 108MP

Leica va vinde noua sa camera vintage mirrorless cu mai multe optiuni de kituri incluse. Dispozitivul Leica CL mirrorless vintage cu obiectiv de 18mm va avea un pret  de 3795 de dolari. CL are un pret de 2795 de dolari numai corpul, in timp ce obiectivul de 18mm poate fi achizitionat la un pret de 1295 de dolari separat. Clientii interesati isi pot plasa deja comenzile pentru acest dispozitiv.