fbpx
Noi camere de actiune Nikon au fost prezentate

Noi camere de actiune Nikon au fost prezentate

Nikon – o companie care nu are nevoie de prezentari – a anuntat astazi o noua gama de camere de actiune robuste destinate pentru a pune la incercare GoPro-urile.

Compania a confirmat de asemenea detaliile camerei sale KeyMission 360 care a fost anuntata mai devreme in acest an la CES.

Noile dispozitive de actiune ale companiei au de asemenea acelasi branding KeyMission, acestea sunt primele camere de acest tip cu care Nikon a venit, iar acestea vor fi disponibile luna viitoare.

KeyMission 170 este o camera de actiune robusta care poate captura fotografii uimitoare, precum si sa inregistreze clipuri video 4K UHD wide-angle.

CITESTE SI:  Nikon Coolpix W100 - o noua camera compacta rezistenta la apa a fost anuntata

KeyMission 80 este un dispozitiv de actiune compact si usor care este destinata pentru utilizatorul ocazional.

Prima data dezvaluita la CES 2016, Nikon KeyMission 360 este prima camera de tipul sau de actiune de la Nikon care este capabila sa captureze clipuri video 4K UHD la 360 de grade.

De asemenea, va fi disponibila luna viitoare. Nikon KeyMisssion 170 integreaza un obiectiv f/2.8 la 170 de grade cu un senzor CMOS de 8,3MP pentru a captura clipuri video 4K UHD sau 1080p.

CITESTE SI:  Compania ce dezvaluie smart TV-uri cu adevarat 8K

Este protejata impotriva apei, socurilor si inghetului. Exista un display LCD in partea din spate a dispozitivului de actiune care le va permite utilizatorilor sa incadreze cu usurinta cadre in live view si sa ajusteze setarile.

Camera KeyMission 80 a Nikon are un obiectiv f/2.0 de 80 de grade cu un senzor CMOS de 12MP care poate captura clipuri video in Full HD 1080p.

CITESTE SI:  Cu ce ar putea ajuta compania chineza Xiaomi faptul ca cumpara GoPro

Are chiar si o camera frontala secundara de 5MP care le permite utilizatorilor sa captureze cu usurinta selfie-uri in miscare.

Se intampla sa fie protejata impotriva apei, socurilor si inghetului, iar dispozitivul de actiune Nikon vine cu un display LCD touchscreen in partea din spate.

Nikon KeyMission 360, 170 si  80 de actiune vor costa 499 de dolari, 399 de dolari, respectiv 279 de dolari si vor fi disponibile pentru achizitionare incepand cu luna octombrie.