fbpx
Nikon se va concentra in special pe aceasta categorie de camere

Nikon se va concentra in special pe aceasta categorie de camere

Compania japoneza Nikon a anuntat ca se va concentra pe viitor in principal pe o anumita categorie de camere, pentru a-si creste cota de piata in acea categorie. De asemenea, pentru a prelua din cota de piata a companiei japoneze Sony in acea categorie.

Spre deosebire de Sony, companie japoneza apreciata pentru camerele mirrorless ale sale, producatorul japonez Nikon este cunoscut mai degraba pentru DSLR-uri.

Cu toate acestea, compania japoneza spera sa recupereze pe aceasta piata. Asa ca compania japoneza a declarat recent ca, deocamdata, accentul sau va fi pe gama sa de camere mirrorless.

CITESTE SI:  Cum va fi consola PS5, conform detaliilor oficiale ale Sony

Deci, ce inseamna asta? Pentru cei care apreciaza DSLR-urile Nikon si spera sa apara noi produse in aceasta zona (DSLR), s-ar parea ca acest lucru nu se va intampla o perioada.

Comentariile oferite de Nikon indica faptul ca compania japoneza va prioritiza camerele de tip mirrorless, inainte de a-si reconcentra atentia pe DSLR-uri.

CITESTE SI:  Cine a fost inventatorul casetei compacte

Gama Z a companiei japoneze a fost, desigur, o lansare mai in voga in comparatie cu aparatele foto mirrorless anterioare ale sale. Desi inca nu capteaza aceeasi cota de piata in comparatie cu cele de la Sony, gama Z a companiei Nikon din Japonia are destul de multi fani.

In acest moment, nu e clar ce fel de camere din gama Z ar putea produce compania din Japonia. Ultima data cand compania Nikon din Japonia a lansat noi aparate foto mirrorless din gama Z a fost in octombrie 2020, cu lansarea Z6 II si Z7 II.

CITESTE SI:  Ce spera Sony legat de Marvel

Ce parere ai despre faptul ca compania japoneza Nikon se va concentra deocamdata mai degraba pe camerele mirrorless decat pe DSLR-uri? Crezi ca concentrarea pe camerele mirrorless va duce la crearea unor aparate foto care vor fi mai populare decat cele de la Sony?