fbpx

Motivul pentru care Sony ar fi anulat o camera mirrorless

Motivul pentru care Sony ar fi anulat o camera mirrorless

Noi informatii releva faptul ca compania Sony din Japonia ar fi anulat o anumita camera mirrorless si s-a speculat motivul pentru aceasta decizie neobisnuita.

Daca sperai sa vezi o noua camera mirrorless de la compania japoneza, s-ar putea sa fii dezamagit. Asta pentru ca, conform unei stiri de Bloomberg, compania Sony s-ar putea sa fi anulat planurile pentru un nou aparat foto.

Stirea sustine ca acest lucru are legatura cu constrangerile DRAM, Sony decizand sa se concentreze pe dezvoltarea viitoarei sale console de jocuri PS5.

CITESTE SI:  Camera pentru selfie-uri Casio Exilim TR costa o suma mare

Conform stirii: “Sony ar fi anulat dezvoltarea unei camere in acest an din cauza limitarii aprovizionarii cu DRAM. In schimb, compania se concentreaza pe lansarea consolei de jocuri PS5”.

Stirea mai adauga: “Cel mai important impediment al companiei este sa se asigure ca poate procura suficiente DRAM-uri si suficiente memorii flash NAND, ambele avand cerere ridicata pentru ca se apropie lansarea in masa a smartphone-urilor 5G, conform unor oameni care cunosc planurile companiei”.

CITESTE SI:  Cate conturi a suspendat Twitter in doar doua luni

Acestea fiind spuse, stirea nu mentioneaza ce camera mirrorless ar fi fost anulata. Compania Sony din Japonia are o gama destul de larga de camere mirrorless, de la unele mai de buget pana la modele full-frame destinate profesionistilor, asa ca va trebui sa asteptam si sa vedem care model nu primeste succesor pentru a afla ce aparat foto a fost anulat.

CITESTE SI:  Cum sunt robotii autonomi ai gigantului Yandex din Rusia

De asemenea, nu a fost mentionat daca compania din Japonia are de gand sa revina la acea camera mirrorless anulata odata ce aprovizionarea cu DRAM revine la capacitatea dorita. Ce parere ai despre acest subiect? Crezi ca compania japoneza Sony a venit cu decizia cea potrivita?