La ce preturi vin noile camere JVC 500-Series pentru transmisii 4K

La ce preturi vin noile camere JVC 500-Series pentru transmisii 4K

Deoarece cererea de evenimente live continua sa creasca odata cu logistica extrem de provocatoare, JVC a prezentat camerele 4K 500-Series care sunt proiectate de la zero pentru imbunatatirea eficientei transmisiei live.

Transmisia de emisiuni live la calitate inalta este extrem de provocatoare pentru ca fluxul de productie si echipamentele anterioare nu au fost proiectate pentru streaming-ul din ziua de azi si necesita adesea multi pasi in care datele sunt convertite, codificate si transmise prin streaming.

Acest lucru ar putea necesita mai multe sisteme de transcodare si de comunicatii care au determinat ca echipamentele sa fie extrem de voluminoase (de dimensiunea unui camion) si dificil de instalat. Acest lucru este exact opusul situatiei ideale.

Dispozitivele pentru consumatorii obisnuiti pot efectua cu usurinta unele dintre aceste lucruri, dar broadcasterii au cerinte pentru calitatea imaginii (inclusiv pentru capacitatea de zoom lung) care nu pot fi indeplinite de dispozitivele de consum.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e ZEISS XZ1 - prima camera digitala full-frame a companiei

Noile camere 500-Series 4K ale JVC pot captura clipuri video 4K/60FPS in formate acceptate pentru transmisii prin streaming. Unele modele de camere JVC 500-Series 4K vin cu GPS si cu WiFi cu doua antene care ofera o capacitate de comunicatii pe doua cai pentru nu numai a transmite prin streaming, dar si pentru a primi date, ceea ce este util pentru efectuarea de interviuri.

Pentru o mai mare libertate este posibil sa adaugati in camerele JVC 500-Series 4K un modul LTE optional care aduna la un loc latimile de banda ale patru conexiuni LTE (cu la fel de multe cartele SIM).

Camerele JVC 500-Series au un senzor CMOS 4K de 1 inci si un obiectiv cu zoom 20X. Daca luati in considerare decuparea senzorului de 1080p, zoom-ul ajunge la 40X.

CITESTE SI:  LG G4 - cele mai importante informatii

Poate cel mai important lucru este pretul: incepand de la 3900 de dolari (modelul GY-HC500 al JVC) si ajungand pana la 5500 de dolari, aceste camere JVC 500-Series 4K par sa fie foarte utile pentru cei care sunt implicati in transmisii.

Chiar si optiunile de stocare au fost optimizate pentru o mai mare eficienta a costului camerelor JVC 500-Series 4K. E disponibil un SSD m.2 pentru a evita cumpararea de module mai scumpe de transmisie. Camere rivale de la alte branduri au preturi mai mari si uneori au optiuni optiuni de adunare a datelor LTE mai putin puternice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *