fbpx
Informatii despre viitoarea camera de actiune GoPro Hero 10

Informatii despre viitoarea camera de actiune GoPro Hero 10

O anumita publicatie a reusit sa obtina imagini si informatii despre noua camera de actiune GoPro Hero 10 chiar inainte de lansare. Au fost imbunatatite specificatiile, dar designul exterior e in general similar cu cel al modelului anterior de camera al companiei GoPro din Statele Unite.

Cand vine vorba despre camerele de actiune, GoPro e, fara indoiala, unul dintre cele mai apreciate branduri. Daca te-ai decis sa cumperi o noua camera de actiune, s-ar putea sa fii interesat de faptul ca, conform unei stiri de WinFuture.de, cei de la acea publicatie au obtinut ceea ce par a fi niste imagini cu viitorul dispozitiv GoPro Hero 10.

CITESTE SI:  Reactia Google dupa ce clipurile tale video private au ajuns in posesia unor straini

In ceea ce priveste designul, GoPro Hero 10 nu e diferit de modelele anterioare, cu exceptia noului logo 10 Black de pe lateral. Aceasta camera va incorpora un ecran in partea din spate si unul de mai putini inci pe diagonala in partea din fata. Principalele diferente sunt la interior.

CITESTE SI:  La ce ar putea fi utila camera tripla a iPhone-ului care se va lansa in 2019

Conform unor informatii inca neconfirmate, Hero 10 va putea inregistra clipuri video la rezolutie 5,3K si la 60 de cadre pe secunda. Asta datorita noului senzor de 23MP, o imbunatatire comparativ cu senzorul de 20MP al lui Hero 9.

De asemenea, conform informatiilor, stabilizarea a fost si aceasta imbunatatita si se numeste HyperSmooth 4.0, despre care compania pretinde ca e o stabilizare similara cu cea oferita de un accesoriu de stabilizare. Pe langa asta, nu exista alte informatii despre camera de actiune GoPro Hero 10.

CITESTE SI:  YouTube va izola clipurile video controversate care nu ii incalca politicile

Dar tinand cont de imaginile de calitate dezvaluite, e posibil ca un anunt oficial va aparea destul de curand. Ce parere ai despre noua camera de actiune GoPro Hero 10 care s-ar putea lansa in curand? Avand in vedere presupusele specificatiile dezvaluite acum, crezi ca acest dispozitiv va fi unul scump?