fbpx
Fujifilm X-T2 - confirmat pentru o lansare in iunie [zvon]

Fujifilm X-T2 – “confirmat” pentru o lansare in iunie [zvon]

Fuji Rumours a auzit anterior de la o sursa, iar acum de la o alta sursa care a avut dreptate in trecut, ca anuntul camerei Fujifilm X-T2 este programat pentru luna iunie.

Dar acestea trebuie tratate cu precautie, avand in vedere ca compania poate schimba data in orice moment.

Anul trecut, am auzit zvonuri cum ca Fujifilm X-T2 s-ar putea lansa in iunie, anul acesta. Daca te intrebai cat de credibil este acel zvon, cei de la Fuji Rumours au auzit de la o alta sursa, una despre care acestia sustin ca in trecut a facut predictii destul de precise, ca de o lansare in iunie este vorba, asa ca se pare ca ambele zvonuri merg pe iunie.

CITESTE SI:  Oricine poate repara aceste smartphone-uri

Desigur, avand in vedere ca zvonurile sunt zvonuri, cel mai bine ar fi sa le tratam cu precautie. Acestea fiind spuse, am auzit, de asemenea, un alt zvon conform caruia camera Fujifilm X-T2 va fi lansata numai dupa X-Pro2 care, practic, este inainte de mijlocul acestui an.

CITESTE SI:  Ce pret mic are Redmi Note 7 - smartphone cu camera de 48MP de la Xiaomi

Este adevarat ca e un interval de timp mare si vag, dar unul de asteptat daca esti in cautarea unei noi camere Fujifilm.

Din pacate, in acest moment, nu se stiu prea multe despre viitoarea camera Fujifilm X-T2 care probabil se va lansa in iunie. Cu toate acestea, avand in vedere faptul ca va fi succesoarea mult-laudatei, dar foarte mult subevaluatei X-T1, putem doar presupune ca Fujifilm se va ocupa de toate problemele enervante pe care proprietarii camerei X-T1 le-au avut, odata cu noul model.

CITESTE SI:  Ce smartphone-uri iPhone 12 s-ar putea lansa abia in noiembrie

Probabil, vom avea parte de o autofocalizare mai rapida (care a fost una dintre principalele probleme la X-T1), o captura video mai buna (Fujifilm X-T1 facea o treaba buna, dar exista camere mai bune pentru captura video) si poate ni se va permite sa inclinam displayul LCD la 180 de grade. Acestea fiind spuse, pana ce Fujifilm ne ofera informatii oficiale despre camera, mai avem de asteptat.