fbpx

De ce e capabila aceasta camera web cu pret de 200 de dolari

De ce e capabila aceasta camera web cu pret de 200 de dolari

O anumita companie care se numeste Elgato a dezvaluit o camera web cu pret de 200 de dolari si care se numeste FaceCam. Aceasta e o camera web care ii vizeaza pe streamerii profesionisti care de obicei transmit prin streaming clipuri de inalta calitate. Rezolutia de care e capabil acest dispozitiv FaceCam e cea de 1080p (Full HD).

Ai observat ca majoritatea streamerilor profesionisti transmit imagini video de inalta calitate in streamurile lor, comparativ cu clipurile pixelate de pe camera ta web obisnuita?

CITESTE SI:  Platforma de streaming cu 6,3 miliarde de ore vizionate in primul trimestru al acestui an

Asta pentru ca streamerii investesc in camere web de inalta calitate, deoarece streamingul e jobul lor, iar echipamentul adecvat e ceva obligatoriu.

Daca te gandeai sa te reprofilezi pe streaming si sa cresti calitatea video, compania Elgato a anuntat ceva interesant. Compania a anuntat un webcam care se numeste FaceCam.

Acesta e un webcam capabil de rezolutie Full HD si care poate inregistra video cu pana la 60fps. Pare impresionant. Dar e si scump? E un webcam scump, pentru ca Elgato FaceCam se va vinde la un pret de 200 de dolari.

CITESTE SI:  Ce pret are acest iPod de jucarie care se numeste iBoy

Desigur, FaceCam nu e o camera proiectata pentru consumatorii obisnuiti. Dar daca esti cineva care se implica sau se va implica in streaming, acest webcam al companiei Elgato e potrivit pentru asta.

Senzorul webcam-uluiva include si un radiator pentru racire. Asa ca, daca de obicei te ocupi cu streamingul pentru perioade lungi de timp, s-ar putea ca acest lucru sa fie la indemana.

CITESTE SI:  La ce e folositor noul update firmware de 100 de dolari pentru unele camere Canon

Cei interesati de camera web FaceCam cu rezolutie Full HD, pot accesa site-ul Elgato. Ce parere ai despre aceasta camera web cu pret de 200 de dolari si capabila de rezolutie HD pentru streamerii profesionisti? Crezi ca conexiunea ta la internet ar putea tine pasul cu rezolutia webcam-ului FaceCam?