fbpx

De ce Amazon renunta la camera inteligenta Echo Look

De ce Amazon renunta la camera inteligenta Echo Look

Compania Amazon din Statele Unite a anuntat ca va renunta la camera inteligenta Echo Look pe care a lansat-o acum ceva timp si care le permitea utilizatorilor sa stabileasca prin AI daca sunt imbracati la moda. Acum, compania a anuntat ca renunta la Echo Look.

In 2017, Amazon si-a extins gama de dispozitive inteligente Echo cu ceva care se numeste Echo Look. Acest dispozitiv este practic un fel de camera inteligenta.

CITESTE SI:  Un individ cumpara un Apple Watch, primeste altceva in schimb

Utilizatorii puteau folosi AI si feedbackul pentru a stabili daca articolele vestimentare pe care le poarta arata bine si sa solicite sfaturi despre ce sa poarte.

A fost o idee interesanta, dar se pare ca experimentul Amazon cu camera inteligenta Echo Look s-a incheiat. Vorbind pentru o anumita publicatie, un purtator de cuvant al Amazon a confirmat ca, pe 24 iulie 2020, compania va renunta la Echo Look si ca aplicatia insotitoare si dispozitivul in sine vor inceta sa functioneze.

CITESTE SI:  Opinie despre filmul japonez ReLIFE (2017)

Potrivit companiei, motivul acestei decizii este ca compania i-a mutat intre timp o parte dintre caracteristici in aplicatia Amazon Shopping, ceea ce inseamna ca nu mai e nevoie de o astfel de camera inteligenta.

“Cand am prezentat camera inteligenta Echo Look in urma cu trei ani, obiectivul nostru a fost sa pregatim asistentul virtual Alexa pentru a deveni un asistent de stil si o modalitate inedita de a aplica AI si invatarea automata pentru moda”.

CITESTE SI:  Masurile Google Chrome pentru reclamele consumatoare de resurse

“Cu sustinerea clientilor nostri, serviciul a evoluat, permitand asistentului virtual Alexa sa ofere sfaturi despre tinute si sa ofere recomandari de stil. Intre timp, am mutat caracteristicile Style by Alexa – ale camerei inteligente – in aplicatia Amazon Shopping si pe dispozitivele compatibile cu Alexa, ceea ce inseamna ca aceste caracteristici sunt si mai convenabile si disponibile pentru mai multi clienti Amazon”.

Facebook