fbpx

De ce Amazon e trimisa in judecata

De ce Amazon e trimisa in judecata

Compania Amazon din Statele Unite a fost trimisa in judecata de un civil din Statele Unite. Acel individ acuza compania din Statele Unite de mai multe lucruri.

Dispozitivele inteligente pentru locuinte sunt inventii grozave. Acestea ne permit sa controlam de la distanta luminile, usile, electrocasnicele si multe altele.

De asemenea, totul poate fi automatizat, ceea ce e grozav pentru economisirea de energie. Cu toate acestea, problema cu astfel de dispozitive inteligente este ca, din cauza faptului ca sunt conectate la internet, inseamna ca acestea sunt susceptibile la atacuri cibernetice.

CITESTE SI:  Ce a cerut un fugar in schimbul predarii sale la politie

Din pacate pentru Amazon, aceasta companie a fost trimisa in judecata din cauza camerelor sale Ring de securitate. Conform unui civil pe nume John Orange, aceste camere Ring ale Amazon pot fi atacate cibernetic, iar Amazon a esuat in a se asigura ca dispozitivele sale inteligente (camerele Ring) sunt sigure.

CITESTE SI:  Ce pret are noua camera mirrorless Nikon Z50 mai ieftina

Din aceste motive, Amazon este trimisa in judecata. Conform lui John, camera sa Ring a fost atacata cibernetic, iar un strain a reusit sa acceseze de la distanta difuzoarele de pe camera si sa vorbeasca prin ele.

Ring a raspuns anterior reclamatiei lui John si a sustinut ca nu exista nicio dovada ca infrastructura sa a fost compromisa. Compania a indicat, de asemenea, ca s-ar putea ca unii utilizatori sa refoloseasca autentificarile care au fost expuse in trecut prin brese de date, ceea ce John a considerat ca este inacceptabil – pentru ca Ring practic ii scotea pe clientii camerelor vinovati.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung Galaxy S7 versus iPhone 6s intr-un test pentru camera

Trimiterea in judecata acuza compania Amazon de faptul ca a incalcat contractul, a invadat confidentialitatea, o acuza si de neglijenta, imbogatire pe nedrept si pentru incalcarea legii concurentei neloiale din California. Compania Amazon a refuzat sa comenteze trimiterea in judecata din cauza camerelor Ring.