fbpx

Cum sunt noile dispozitive Portal ale Facebook si ce preturi au

Cum sunt noile dispozitive Portal ale Facebook si ce preturi au

Recent, am pomenit despre lansarea dispozitivului de streaming Portal TV al Facebook. Acum, dupa doar o zi, acesta s-a lansat. Facebook a dezvaluit detaliile noii familii de dispozitive printre care se numara Portal Mini, Portal si noul device TV.

Gama va fi disponibila in SUA si Canada. De asemenea, va ajunge in Marea Britanie, Franta, Italia, Spania, Australia si Noua Zeelanda. Sa aruncam o privire la ce ofera noua familie de dispozitive.

Device-ul Mini are un ecran de 8 inci, in timp ce Portal are un ecran de 10 inci pentru apeluri video, verificarea fotografiilor si urmarirea de clipuri video.

CITESTE SI:  Versiunea Google Chrome care vine cu un mod Incognito mult mai bun

Ecranul adaptiv ajusteaza luminozitatea si culoarea in functie de mediu. In schimb, device-ul TV este un fel de consola. Camera inteligenta a Portal bazata pe AI mareste si deplaseaza cadrul in mod inteligent pentru a ramane cu actiunea, asa ca te poti misca si poti vorbi liber si vei ramane intotdeauna in cadru.

CITESTE SI:  Primele iPhone-uri care ar putea fi compatibile cu stylus-ul Apple Pencil

La fel ca dispozitivul Portal al Facebook, cel TV are de asemenea o camera inteligenta. Poti opri camera si microfonul cand vrei, din motive de confidentialitate.

In plus, Facebook sustine ca acea camera inteligenta si tehnologia de sunet inteligent ruleaza la nivel local, fara a se conecta la serverele Facebook.

De asemenea, veti putea incepe un apel WhatsApp de pe orice dispozitiv din gama. Cand nu sunteti intr-un apel, device-ul actioneaza ca o rama digitala pe care pot fi afisate mementouri, fotografii si clipuri video.

CITESTE SI:  VIDEO: Smartphone-urile Samsung Galaxy M10 si M20 sunt oficiale - specificatii si pret

Pe langa Alexa, dispozitivul companiei Facebook suporta si Amazon Prime Video. Mini va avea un pret de 129 de dolari, in timp ce Portal va avea un pret de 179 de dolari. Daca vrei device-ul TV, afla ca va avea un pret de 149 de dolari. Aceste device-uri ale Facebook pot fi acum precomandate in Europa.

Sursa imagine: Flickr.com