fbpx

Cum sunt camerele Canon IVY CLIQ si CLIQ+ cu imprimare instanta

Cum sunt camerele Canon IVY CLIQ si CLIQ+ cu imprimare instanta

Canon a anuntat primele sale doua camere cu imprimare instanta a fotografiilor, IVY CLIQ si CLIQ+. Ambele aparate foto pot atat memora digital fotografiile, cat si sa le imprime instant folosind hartie Zink.

In general, camerele cu imprimare instanta se bucura de un succes destul de mare in ziua de azi, companii precum Polaroid si Fujifilm lansand de ceva vreme asa ceva.

Te atrage ideea de a putea captura o fotografie si de a o imprima pe loc? Daca da, atunci exista sanse ca te-ai gandit la branduri de camere precum Polaroid si Fujifilm.

CITESTE SI:  Modul ciudat prin care o femeie a aflat ca are cancer de san

Cu toate acestea, se pare ca si Canon doreste sa lanseze asa ceva. Canon a anuntat IVY CLIQ si IVY CLIQ+. Spre deosebire de camerele cu imprimare instanta ale Polaroid si Fujifilm, noile aparate foto ale Canon sunt de fapt destul de subtiri si pot fi strecurate cu usurinta in buzunar.

Noile aparate foto IVY CLIQ au forme similare cu camerele compacte si pot imprima folosind hartie Zink in dimensiuni de 2×2 inci sau 2×3 inci. Pare putin ciudat ca si Canon a decis sa lanseze aparate foto cu imprimare instanta, mai ales ca nu e chiar o zona in care compania e foarte cunoscuta.

CITESTE SI:  Cum sunt noile camere mirrorless Sony A6600 si A6100 si la ce preturi se vand

Dar se pare ca producatorul Canon vizeaza consumatorii tineri cu camerele sale. Potrivit lui Kazuto Ogawa, presedinte si director de operatiuni al Canon USA, “IVY, desi are dimensiune mica, a creat o impresie puternica printre milenari si cei din Generatia Z care sunt pasionati de fotografie si vor sa-si exprime stilul individual si sa imprime instant momentele lor preferate”.

CITESTE SI:  Iata de ce nu e bine sa folosesti pentru PC-ul Mac cabluri Lightning neoficiale

Camera IVY CLIQ va avea un pret de 100 de dolari, in timp ce IVY CLIQ+ va avea un pret de 160 de dolari. Se asteapta ca vor fi disponibile pentru cumparare mai tarziu in aceasta luna. De asemenea, va trebui sa cumparati hartie Zink pentru a imprima fotografiile.