Cum iti permite camera Fujifilm Instax Square SQ20 sa nu irosesti film

Cum iti permite camera Fujifilm Instax Square SQ20 sa nu irosesti film

In ultimii ani, Fujifilm a incercat din greu sa popularizeze din nou camerele cu imprimare instanta si cu film, iar compania a prezentat inca un model la Photokina 2018, si anume Instax Square SQ20.

Pe langa faptul ca e cunoscuta pentru camere mirrorless, Fujifilm e cunoscuta si pentru camerele cu film, cum ar fi cele din gama Instax cu imprimare instanta.

Daca Instax este gama care te intereseaza, atunci iti recomandam sa verifici cea mai recenta camera Instax cu film a companiei, adica Instax Square SQ20.

CITESTE SI:  Niste hoti abili au furat iPhone-uri dintr-un camion in miscare

In cea mai mare parte, Fujifilm Instax Square SQ20 efectueaza aceleasi sarcini ca alte aparate foto din gama, adica captureaza fotografii si le imprima instant.

Cu toate acestea, dezavantajul acestor camere este ca, daca ai capturat o fotografie nasoala, ai pierdut film. Dar aceasta este o problema pe care Fujifilm spera sa o rezolve cu Square SQ20.

Compania a creat un sistem hibrid pentru camera Fujifilm Instax Square SQ20 in care fotografiile tale sunt practic cadre dintr-un clip video. Denumita Motion Mode, caracteristica captureaza un clip video, dupa care utilizatorii pot naviga printre cadre pentru a alege cel mai bun cadru (Fujifilm spune ca acea functie va permite realizarea unor fotografii mai dinamice), iar utilizatorii vor alege cea mai buna fotografie pentru a evita irosirea de film care poate fi destul de scump daca se tot aduna.

CITESTE SI:  Camera pentru selfie-uri Exilim MR1 a fost anuntata

Printre alte caracteristici ale camerei cu film si imprimare instanta se numara o functie de zoom si functia Time Shift Collage care captureaza 4 imagini cu pauza intre ele. De asemenea, exista o oglinda in partea laterala a obiectivului, pentru a va ajuta sa capturati selfie-uri.

CITESTE SI:  Viitoarele versiuni Android i-ar putea ajuta pe operatori sa ascunda semnalul de utilizatori

Fujifilm nu a mentionat in anuntul din septembrie ce pret va avea camera Square SQ20 cu film si imprimare instanta, dar avand in vedere ca predecesorul SQ10 are un pret de 280 de dolari, ne asteptam ca Fujifilm Instax Square SQ20 va avea un pret destul de similar. Square SQ20 are de fapt un pret de 200 de dolari si a fost lansata pe data de 20 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *