fbpx

Cum iti permit aceste filtre fizice sa capturezi fotografii mai bune pe smartphone

Cum iti permit aceste filtre fizice sa capturezi fotografii mai bune pe smartphone

Compania Moment a venit cu cateva produse noi pentru imbunatatirea fotografiei pe smartphone-urile iPhone si Android. Ultimele produse de la companie includ mai multe filtre fizice. Moment a dezvaluit ca noile filtre fizice pentru fotografie vor functiona pe smartphone-urile Android si pe iPhone-urile de la Apple.

Camerele din smartphone-urile noastre au evoluat intr-un mare fel de cand au aparut camerele pe telefoane pentru prima data. Acestea sunt la egalitate cu camerele compacte, acest lucru determinand sa nu mai fie necesar sa iei cu tine si o camera separata pentru a captura fotografii bune, sau cel putin in unele cazuri.

CITESTE SI:  Ce gafa s-a comis intr-un episod din sezonul 8 al serialului Urzeala Tronurilor

Daca doresti sa avansezi in fotografia mobila, atunci ai putea fi interesat de ceea ce ofera acum compania Moment. Compania a dezvaluit recent Cinematic Filter de 37mm pentru smartphone-uri care va fi compatibil atat cu iPhone-urile cat si cu dispozitivele Android.

Acest filtru fizic al companiei Moment are un polarizator circular care este de obicei folosit pentru a reduce stralucirea de la soare si reflectiile din fotografii. De asemenea, mai are un filtru ND care va duce la scaderea expunerii camerei, astfel incat utilizatorii sa poata captura fotografii cu expunere indelungata, fara a-si supraexpune imaginile. Acestea sunt filtre fizice de 37mm, ceea ce inseamna ca acestea vor functiona numai cu obiectivii de 37mm.

CITESTE SI:  Ce aplicatii au mai fost interzise pe Google Play Store

Cu toate acestea, daca nu vrei sa cheltui prea mult pentru un obiectiv extern pentru smartphone-ul tau, nu te ingrijora. Asta pentru ca compania Moment a inclus de asemenea si un suport, pentru ca utilizatorii sa poata atasa filtrele fizice de obiectivul implicit al smartphone-ului (dar va fi nevoie de carcasa Moment).

CITESTE SI:  Xiaomi va produce propriile cipuri

Cine e interesat de asa ceva pentru a captura fotografii mai bune pe smartphone, poate intra pe magazinul companiei Moment pentru a cumpara filtrele fizice individuale sau pentru a cumpara intreg pachetul.

Sursa imagine: Flickr.com