fbpx

Cum e stabilizatorul DJI Osmo Mobile 3 pentru smartphone-uri si ce pret are

Cum e stabilizatorul DJI Osmo Mobile 3 pentru smartphone-uri si ce pret are

A doua generatie a stabilizatorului DJI pentru smartphone-uri a fost apreciat de fotografi si videografi din toata lumea, iar compania chineza a venit acum Osmo Mobile 3, cea de-a treia generatie.

Abia luna trecuta compania chineza DJI a dezvaluit Ronin SC, un stabilizator conceput pentru camerele mirrorless. Cu toate acestea, daca esti interesat de un stabilizator conceput pentru smartphone-uri, atunci ai putea fi interesat sa afli ca compania chineza DJI a dezvaluit intre timp cel mai nou stabilizator al sau pentru smartphone-uri.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are noua camera compacta PowerShot SX740 HS

Este vorba despre DJI Osmo Mobile 3. Acesta e cel de-al treilea stabilizator pentru smartphone-uri al companiei chineze DJI si pare sa fi rezolvat unele dintre neajunsurile pe care utilizatorii le-au observat la cel de-al doilea stabilizator pentru smartphone-uri al companiei.

Pentru inceput, Osmo Mobile 3 e pliabil, ceea ce inseamna ca e usor de transportat si de impachetat, comparativ cu cea de-a doua iteratie care este cam greu de inghesuit intr-un rucsac.

CITESTE SI:  Camera Leica SL Full-Frame Mirrorless a fost anuntata - specificatii si pret

De asemenea, vine cu unele caracteristici de la primul Osmo Mobile, cum ar fi butonul de declansare care permite utilizatorilor sa schimbe orientarea si modurile cu un click al declansatorului.

Exista, de asemenea, noi caracteristici pentru aplicatia companion DJI Mimo pentru smartphone-uri, cum ar fi Story Mode care permite videografilor incepatori sa alcatuiasca rapid si usor povesti printr-un sistem ghidat.

In afara de asta, Osmo Mobile 3 va fi mai mult sau mai putin ca iteratia precedenta (a doua), avand o autonomie a bateriei de tot 15 ore. In ceea ce priveste pretul, Osmo Mobile 3 costa 119 dolari (varianta standard), iar pachetul care vine cu un trepied si o carcasa are un pret de 139 de dolari. Oamenii pot cumpara un astfel de stabilizator pentru smartphone-uri de pe site-ul companiei chineze DJI.