fbpx

Cum e Sony RX0 II – camera rivala pentru cele GoPro

Cum e Sony RX0 II - camera rivala pentru cele GoPro

Sony a anuntat o noua camera de actiune. Este vorba despre RX0 II care vine cu un senzor de 15,3MP si care are o greutate de doar 132 de grame.

Acest dispozitiv al Sony este mai potrivit pentru selfie-uri, multumita ecranului LCD ajustabil care se poate roti la 180 de grade in sus si 90 de grade in jos.

Cand vine vorba despre camerele de actiune, GoPro este mai mult sau mai putin liderul in acest domeniu. Cu toate acestea, Sony a provocat GoPro in aceasta zona si a anuntat RX0 II, o camera de actiune destul de buna.

CITESTE SI:  Ce stylus ar putea veni cu ecran incorporat

RX0 II, dupa cum indica numele, este succesoarea camerei de actiune RX0 pe care Sony a lansat-o in 2017. Au trecut doi ani de la acea lansare, asa ca chiar era nevoie de un dispozitiv nou.

Ceea ce este interesant la noul dispozitiv Sony rival pentru GoPro este faptul ca vine cu un ecran care se roteste, ceea ce poate fi util atunci cand incerci sa filmezi din unghiuri ciudate sau sa capturezi selfie-uri.

CITESTE SI:  LG G Stylo - telefonul cu 2TB de spatiu de stocare

Acesta a fost de fapt unul dintre neajunsurile camerelor de actiune GoPro: ecranul ramanea fixat pe dispozitiv. Acest lucru inseamna ca era un pic greu sa vezi ceea ce filmezi.

Dar cu ecranul care se roteste al lui Sony RX0 II, lucrurile vor fi mai usoare. Va veni echipata cu un obiectiv fix Zeiss Tessar T 24mm F4 cu unghi larg si va veni si cu caracteristicile obisnuite de rezistenta la care ne putem astepta de la o camera de actiune.

CITESTE SI:  iPhone X are cea mai buna camera de smartphone, potrivit Consumer Reports

RX0 II rezista daca o scapi in chiuveta, este rezistenta la strivire la o presiune de pana la 181 de kilograme si poate rezista la caderi de la inaltimi de pana la 2 metri.

Mai mult, camera de actiune Sony RX0 II rivala pentru GoPro suporta inregistrare video 4K la 30 de cadre pe secunda. Din pacate, Sony RX0 II nu este foarte ieftina. Vine la un pret de 700 de dolari si se asteapta ca vanzarea sa va incepe de luna viitoare.