fbpx

Cum e Sony A7R Mark IV – camera mirrorless cu cea mai mare rezolutie din lume

Cum e Sony A7R Mark IV - camera mirrorless cu cea mai mare rezolutie din lume

Compania japoneza Sony a anuntat A7R Mark IV, camera mirrorless full-frame cu cea mai mare rezolutie din lume care e disponibila in acest moment.

Sony a surprins rivalii cu noua sa camera mirrorless full-frame A7R Mark IV care are un senzor de 61MP iluminat si 15 trepte ale intervalului dinamic.

Aceasta camera mirrorless ofera cea mai mare rezolutie pentru o configuratie full-frame. Chiar le permite utilizatorilor sa captureze imagini de pana la 240MP cu modul pixel-shift.

Intervalul ISO este destul de generos, de la 100 la 32.000 sau de la 50 la 102.400 in modul extins. Corpul camerei mirrorless a companiei Sony din Japonia a fost reproiectat, iar acum are o aderenta mai buna, asa ca Sony a rezolvat unele dintre neregulile pe care utilizatorii le-au avut cu A7R III.

CITESTE SI:  Camerele compacte Exilim EX-ZR3000 si Exilim EX-ZR60 au fost anuntate

Exista un stabilizator de imagine pe 5 axe care ar trebui sa fie bun atat pentru video, cat si pentru foto. Sony a integrat de asemenea un nou vizor electronic de 5,7 milioane de pixeli, aceasta fiind cea mai mare rezolutie pe un aparat foto mirrorless de la compania japoneza.

CITESTE SI:  Uimitor. Ce camera Fujifilm ar putea veni cu un ecran care se roteste intr-un mod unic

A7R Mark IV cu rezolutie mare este capabila de captura foto in rafala la 10 cadre pe secunda in modul AF tracking si poate ajunge chiar la 68 de cadre in modul maxim.

Acoperirea focalizarii automate de 100% e garantata de cele 567 de puncte de focalizare automata full-frame si de cele 425 de puncte de focalizare automata cu contrast.

Camera mirrorless A7R Mark IV companiei japoneze poate inregistra clipuri video la rezolutie 4K si la 30 de cadre pe secunda si chiar suporta Eye AF in timp real in modul movie, o alta premiera pentru gama de camere a Sony.

CITESTE SI:  Elon Musk spune de cat de multe panouri solare este nevoie pentru a alimenta Statele Unite

Camera mirrorless Sony A7R Mark IV cu rezolutie foarte mare va fi livrata clientilor incepand cu luna septembrie. Aceasta va avea un pret de 3500 de dolari, pretul fiind cu 200 de dolari mai mare decat cel al A7R III.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *