Cum e noua camera Leica M-E (Typ 240) ieftina

Cum e noua camera Leica M-E (Typ 240) ieftina

Leica tocmai a anuntat noua camera digitala in stil telemetru M-E (Typ 240). Camera noua a companiei este proiectata pentru noii-veniti in sistemul M al Leica si este practic mai ieftina.

Este ieftina, dar in acelasi timp scumpa. Fiecare astfel de aparat foto e produs in Germania. Corpul e rezistent la praf si la pulverizare, iar pielea de pe suprafata asigura o aderenta buna.

Pe spatele dispozitivului nou M-E (Typ 240) ieftin exista un ecran TFT de 3 inci cu 920.000 pixeli si vine cu sticla rezistenta la zgariere. Exista chiar si un buton dedicat care e util pentru utilizatorii care au nevoie adesea sa treaca rapid de la modul de fotografiere la cel de inregistrare video.

CITESTE SI:  Ce pret ar putea avea serviciul de streaming video al Apple pe luna

Camerele acestei companii nu sunt cunoscute ca fiind ieftine si au de obicei preturi pe care nu si le permit multi fotografi. Cu toate acestea, daca ai vrea sa intri in posesia unui aparat foto Leica mai ieftin, compania a anuntat un nou aparat foto M in stil telemetru care e mai accesibil ca pret.

Dar chiar si asa e destul de scump, la pretul sau de 3995 de dolari. Totusi, e mai ieftin decat alte camere Leica. Denumita M-E (Typ 240), aceasta camera noua va veni cu un senzor CMOS full-frame de 24MP, un procesor Leica Maestro, un buffer de 2GB (fata de cel de 1GB al originalul M240) si un interval ISO de 200-6400.

CITESTE SI:  Cea mai buna camera compacta - Sony RX100 VI - primeste obiectiv cu zoom lung

Leica se mandreste, de asemenea, cu faptul ca fiecare camera M-E (Typ 240) e lucrata manual in Germania, ceea ce ar putea explica de ce e atat de scumpa. Camera noua M-E (Typ 240) contine piele pe suprafata sa, iar Leica spune ca aceasta camera va fi rezistenta la praf.

CITESTE SI:  Uimitor. Ce camera Fujifilm ar putea veni cu un ecran care se roteste intr-un mod unic

Alte caracteristici ale noului aparat foto ieftin M-E (Typ 240) includ un ecran TFT de 3 inci, inregistrare video Full HD, WiFi, o baterie de 1800mAh si captura foto in rafala la 3 cadre pe secunda. Se asteapta ca aparatul foto nou si mai ieftin Leica M-E (Typ 240) se va lansa pe data de 25 iulie, dar poate fi in prezent precomandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *