Cum e Leica Q2 – camera full-frame cu pret de 5000 de dolari

Cum e Leica Q2 - camera full-frame cu pret de 5000 de dolari

A fost dezvaluita oficial Leica Q2, o camera full-frame compacta care o succede pe cea Q mai veche. Noul dispozitiv vine la pretul urias de 5000 de dolari. De asemena, noul dispozitiv al companiei vine cu o rezolutie mai mare, un vizor mai bun, autofocalizare imbunatatita, rezistenta noua la intemperii si nu numai.

In 2015, Leica a anuntat camera sa Q. Aceasta a reprezentat o noua directie interesanta pentru companie, deoarece dispozitivul rivaliza cu alte camere compacte, cum ar fi Sony RX1 si Fujifilm X100.

Daca ti-a placut acel dispozitiv dar credeai ca are nevoie de un succesor, ai noroc. Asta pentru ca a fost anuntata oficial Leica Q2 full-frame cu pret de 5000 de dolari.

CITESTE SI:  Microsoft anunta oficial laptopul Surface Book 2 - specificatii si pret

Compania i-a avertizat acum cativa ani pe clienti sa nu astepte Leica Q2. Avand in vedere ca acest dispozitiv full-frame este in sfarsit oficial dupa patru ani, asta inseamna ca clientii au avut ceva de asteptat.

Q2 full-frame va fi echipata cu un obiectiv fix Summilux ASPH de 28mm cu o deschidere f/1,7. Deschiderea este suficient de larga pentru a fi folosita pentru peisaje, dar se poate efectua suficient zoom pentru fotografiile stradale.

CITESTE SI:  Ce caracteristica noua testeaza Netflix pentru utilizatori

De asemenea, camera Leica Q2 cu pret de 5000 de dolari vine cu un senzor full-frame urias de 47,3MP. In plus, are abilitatea de a simula distantele focale, ceea ce inseamna ca daca 28mm nu e suficient pentru tine, poti simula distante focale de 35mm, 50mm sau 70mm.

De asemenea, Leica Q2 poate captura clipuri video 4K la 30 de cadre pe secunda si full HD la 120 de cadre pe secunda. Compania se mai mandreste cu faptul ca aceasta camera poate focaliza pe subiectul sau in doar 0,15 secunde

CITESTE SI:  LG G4 - cele mai importante informatii

Mai mult, va exista si un vizor OLED de 3,68MP, un ecran touchscreen de 3 inci in partea din spate, iar camera poate captura pana la 10 fotografii pe secunda. Asa cum era de asteptat de la o camera a acestei companii, Leica Q2 full-frame nu va fi ieftina si va avea un pret de 5000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *