fbpx

Cum e camera video 4K Black Magic Pocket Cinema

Cum e camera video 4K Black Magic Pocket Cinema

Black Magic isi prezinta camera video 4K Black Magic Pocket Cinema unui public de profesionisti in emisie la Inter Bee 2018. Desi se numeste Black Magic Pocket Cinema, aceasta camera video 4K nu pare a fi una de buzunar sau mica.

Ecranul full HD de 5 inci este o caracteristica foarte evidenta si este bine ca aceasta camera 4K are un display cu rezolutie inalta pentru filmari. In spatii interioare ecranul este absolut uimitor, dar daca doriti sa-l folositi in aer liber intr-o zi insorita pot aparea unele probleme de vizibilitate.

CITESTE SI:  VIDEO: ASUS Zenfone 2 cu Windows 7 este o nebunie, dar este interesant

Ecranul este fixat si nu poate fi inclinat in sus sau in jos, iar acest lucru determina ca lucrurile sa fie un pic inconfortabile. Nu exista vizor ca rezerva, iar motivul principal este ca interfata tactila nu poate fi folosita prin vizor.

Optiunile de stocare sunt interesante, cu suport pentru doua tipuri de carduri de memorie si chiar pentru o unitate flash externa prin USB-C. Asa cum va puteti astepta de la o camera video, exista optiuni bune de intrare audio, chiar daca matricea microfonului stereo este incorporata pe ambele parti ale obiectivului camerei video 4K Black Magic Pocket Cinema.

CITESTE SI:  VIDEO: Camera rivala a Nest Cam pentru locuinte te va costa numai 20 de dolari

Evenimentul Inter Bee 2018 nu este cel mai bun mediu de testat inregistrarea HDR a lui Black Magic Pocket Cinema, dar a existat acolo un mic studio, iar secventele demonstrative au fost bune.

Este posibila inregistrarea unor clipuri video 4K/60FPS sau Full HD/120FPS, dar varianta din urma functioneaza numai in modul de decupare de senzor.

CITESTE SI:  Ce aplicatie a dezvoltat dar nu lansat Facebook

Decuparea de senzor este similara cu zoom-ul, asa ca reduce in mod considerabil campul vizual. Inainte de a cumpara o astfel de camera video 4K Black Magic Pocket Cinema, se recomanda verificarea performantei de autofocalizare si autonomia bateriei, avand in vedere ca aceste aspecte nu au fost punctele tari ale generatiei anterioare. Aceasta camera video 4K este foarte inovatoare si diferita. Este bine ca avem inca o camera pentru inregistrarea de clipuri video 4K de inalta calitate.