fbpx

Cum e camera Nikon COOLPIX W150 pentru cei tineri

Cum e camera Nikon COOLPIX W150 pentru cei tineri

Nikon a reusit deja sa lanseze doua camere compacte in acest an. Iar acum o adauga pe a treia. Este vorba despre o camera pentru tineri colorata, impermeabila si rezistenta la socuri, COOLPIX W150.

Nikon COOLPIX W150 este urmasul aparatului foto W100 care a fost lansat acum aproape trei ani in urma. In ciuda diferentei de timp, specificatiile de baza par a fi la fel ca inainte.

Noul model are acelasi senzor CMOS de 13,2MP care masoara 1/3,1 inci, dar si acelasi obiectiv cu zoom optic 3x. Din nou, exista o optiune digitala Dynamic Fine Zoom care pretinde ca poate mari 6x pastrand in acelasi timp lucrurile clare.

CITESTE SI:  Cum e camera video 4K Black Magic Pocket Cinema

Daca vrei sa-i introduci pe cei foarte tineri in lumea fotografiei, dar nu vrei sa le dai camera ta scumpa si s-o strice, Nikon ar putea avea ceva potrivit.

Compania a prezentat recent o noua camera, Nikon COOLPIX W150. Aceasta este o camera digitala compacta pentru cei tineri. Designul general al camerei e unul luminos si colorat pentru a fi mai pe placul celor tineri.

CITESTE SI:  Acest producator de camere va renunta la centrele de reparatii autorizate, spun surse

De asemenea, aparatul foto COOLPIX W150 al Nikon pentru tineri este impermeabil si rezistent la socuri, ceea ce inseamna ca nu ar trebui sa fie o problema daca il scapi pe jos sau in chiuveta.

Cat despre specificatii, acestea nu sunt dintre cele mai impresionante, dar ar trebui sa fie suficient de bune pentru cei tineri. Exista in COOLPIX W150 un senzor de 13,2MP, un obiectiv NIKKOR cu zoom 3x, functii de autofocalizare cu gasire a subiectului, dar si abilitatea de a inregistra clipuri video Full HD cu sunet stereo.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are noua camera compacta PowerShot SX740 HS

De asemenea, exista o varietate de moduri de scena dintre care utilizatorii pot alege, dar si functii de editare in aparatul foto Nikon pentru tineri. Din pacate, Nikon nu a confirmat pretul si disponibilitatea camerei COOLPIX W150. Dar avand in vedere specificatiile si caracteristicile sale, nu ar trebui sa fie prea scumpa.