Cum e camera instanta OneStep+ a Polaroid

Cum e camera instanta OneStep+ a Polaroid

Polaroid s-a intors cu o alta camera retro instanta, de aceasta data cu una smart. Noul dispozitiv OneStep+ foloseste de asemenea filmul i-Type recent dezvoltat al companiei, dar ceea ce diferentiaza aceasta camera instanta de anterioarele este faptul ca poate fi conectata la un smartphone prin Bluetooth.

In ziua de azi, multe camere sunt concepute pentru a captura fotografii digitale pentru a fi stocate pe computere. Dar inca exista companii precum Fujifilm si Polaroid care produc aparate foto pe film si cu caracteristici precum imprimarea instanta.

CITESTE SI:  Laptopurile Samsung Notebook 9 Pen, Notebook 9 (2018) au fost anuntate oficial

Daca acestea sunt pe gustul tau, atunci vei fi interesat sa afli ca Polaroid a lansat cea mai noua camera instanta a sa: OneStep+. Proiectata pentru a fi succesoarea camerei OneStep 2 instante care a fost lansata anul trecut, OneStep+ vine cu unele upgrade-uri.

Una dintre diferente este suportul pentru Bluetooth, ceea ce inseamna ca noul aparat foto poate fi conectat la un smartphone sau la o tableta, iar utilizatorii pot folosi aplicatia Polaroid Originals pentru a captura fotografii de la distanta, dar si pentru a accesa diferite moduri.

CITESTE SI:  Nikon Coolpix W100 - o noua camera compacta rezistenta la apa a fost anuntata

Potrivit companiei Polaroid, “Descoperiti dubla expunere, controlul de nivel urmator cu declansare de la distanta si modul manual”. Camera instanta in sine va avea de asemenea un obiectiv secundar portret, un blit si o baterie reincarcabila la care utilizatorii pot conecta un cablu microUSB si sa o incarce.

La fel ca versiunea precedenta, OneStep+ va folosi filmul i-Type al companiei Polaroid. Fiecare cartus de film i-Type va contine 8 fotografii si are un pret de 16 dolari.

CITESTE SI:  LG dezvaluie un proiector 4K HDR inainte de CES 2018

Asta inseamna ca, spre deosebire de camerele digitale cu care puteti captura fotografii in nebunie, probabil ca cu OneStep+ va trebui sa fiti mai atenti pentru ca nu puteti captura prea multe.

Sau puteti, dar ar fi destul de scump. Aparatul foto OneStep+ instant este acum disponibil pentru achizitionare la un pret de 160 de dolari prin intermediul site-ului Polaroid Originals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *