fbpx

Compania de camere care va vinde senzori de imagine altor companii

Compania de camere care va vinde senzori de imagine altor companii

O anumita companie care fabrica camere a dezvaluit ca va vinde senzorii de imagine proprii altor companii, similar cu modul in care procedeaza acum firma Sony din Japonia ai carei senzori de camera sunt acum folositi de o multime smartphone-uri in intreaga lume. E posibil ca si senzorii de imagine ai acelei companii vor fi folositi in acest scop.

Este posibil ca Sony este o companie japoneza cu care esti familiarizat cand vine vorba despre camerele mirrorless. Cu toate acestea, in ciuda faptului ca Sony din Japonia isi creeaza propriile camere si propriul hardware, aceasta companie ofera componente si altor firme.

CITESTE SI:  La ce preturi vin noile camere JVC 500-Series pentru transmisii 4K

De fapt, o multime de smartphone-uri se bazeaza pe senzorii de imagine ai Sony. Avand in vedere numarul de smartphone-uri vandute in fiecare an, aceste componente constituie un business destul de profitabil.

Motiv pentru care si firma japoneza de camere Canon doreste sa furnizeze aceste componente altor firme. Canon a confirmat recent ca isi va vinde componentele CMOS altor firme.

CITESTE SI:  Cum va permite noul Face ID o deblocare mai usoara pe iPhone 11

Potrivit companiei japoneze: “Canon fabrica senzori de imagine CMOS din 2000 pentru utilizarea exclusiva in produsele Canon. Bazandu-se pe aceasta experienta, Canon se angajeaza acum sa vanda aceste componente altor firme si sa colaboreze cu diverse industrii. Senzorii Canon CMOS prezinta designuri unice pentru a indeplini cerintele diverselor intrebuintari”.

De asemenea, site-ul web al companiei de camere cu sediul principal in Japonia evidentiaza diferiti senzori de imagine pe care i-a creat pana acum, acestia fiind creati in scopuri diferite. Nu este surprinzator faptul ca Canon va vinde astfel de componente altor firme.

CITESTE SI:  Ce serviciu de streaming te-ar putea plati ca sa urmaresti continut

Pe masura ce smartphone-urile devin mai folosite pentru a captura fotografii, nevoia unei camere dedicate, cel putin de catre neprofesionisti, incepe sa scada. Ce parere ai despre aceasta stire?