fbpx
Compania care va lansa o camera DSLR ieftina pentru video

Compania care va lansa o camera DSLR ieftina pentru video

O anumita companie japoneza va lansa in viitorul apropiat o camera DSLR ieftina cu accent foarte pronuntat pe partea de video, pentru a atrage oamenii catre filmare, conform unei noi stiri. Cele DSLR sunt in general apreciate pentru calitatea lor video.

In ziua de azi, cam orice camera dedicata poate captura clipuri video si fotografii. In trecut, era uimitor faptul ca DSLR-urile puteau filma la aceeasi calitate precum echipamentele mai scumpe, ceea ce a determinat anumite studiouri sa filmeze cu DSLR-uri si nu cu echipamente mai traditionale.

CITESTE SI:  Ce camera web extrem de neobisnuita are noul laptop Huawei MagicBook Pro

Evolutia e interesanta, iar acum compania Nikon din Japonia spera sa atraga noi persoane catre filmare. Potrivit Nikon Report 2021, se pare ca compania din Japonia va lansa un DSLR ieftin cu accent foarte pronuntat pe video.

Conform companiei Nikon din Japonia: “Ne-am concentrat pe vanzarea de hardware precum camere si obiective, dar cred ca clientii nostri sunt interesati de emotii, distractie si sa depaseasca obstacole. Ne vom extinde orizonturile si domeniul de afaceri fara a fi limitati de stilurile de business conventionale, cum ar fi lucrul activ la dezvoltarea business-to-business”.

CITESTE SI:  Cati utilizatori Facebook au fost afectati de bug-ul care le-a deblocat blocatii

Nikon nu ar fi prima companie care incearca sa atraga acest public. Sony din Japonia a incercat deja ceva similar cu camera ZV-1 care viza vloggerii, fiind o alternativa mai ieftina la anumite camere mirrorless.

CITESTE SI:  Motivul pentru care un fost angajat Amazon intenteaza un proces companiei

Nikon nu a dezvaluit data la care vor fi lansate noile camere ieftine cu accent pe video, dar avand in vedere ca anul fiscal al companiei se incheie in martie 2022, putem doar presupune ca aceste aparate foto ieftine s-ar putea lansa ulterior. Ce parere ai despre asta? Esti entuziasmat in legatura cu viitoarele DSLR-uri ieftine cu accent pe video ale Nikon din Japonia?