fbpx

Compania care va lansa noi stabilizatoare pentru camerele digitale

Compania care va lansa noi stabilizatoare pentru camerele digitale

O anumita companie a promovat recent faptul ca va lansa in curand noi stabilizatoare pentru camerele digitale. Aceasta companie a lansat pana acum astfel de dispozitive de stabilizare si pentru smartphone-uri. Nu e clar ce pret vor avea cele pentru camerele digitale, dar e posibil ca vor fi mai scumpe decat cele pentru smartphone-uri.

Saptamana trecuta, cei de la DJI din China au dezvaluit cel mai nou stabilizator al lor proiectat pentru smartphone-uri, DJI Osmo Mobile 4. Dar cum ramane cu utilizatorii care doresc un stabilizator pentru aparatele lor foto digitale?

CITESTE SI:  De ce masinile electrice Tesla Model S si Model X vor fi mai scumpe

Compania DJI din China produce stabilizatoare si pentru acele dispozitive, iar vestea buna e ca noile dispozitive de stabilizare pentru camerele digitale ar putea sosi luna viitoare.

Intr-un promo lansat de compania chineza, DJI a promovat noi stabilizatoare pe care le va anunta in octombrie. Desi compania din China nu a dezvaluit care sunt dispozitivele de stabilizare, avand in vedere ca Osmo Mobile 4 tocmai a fost dezvaluit, exista sanse ca urmatoarele vor viza camerele digitale si ca vor face parte din gama Ronin a companiei.

CITESTE SI:  Niantic ii avertizeaza pe jucatorii Pokemon GO care folosesc servicii terte. Pokemonii s-ar putea comporta ciudat

Se speculeaza ca poate fi vorba despre RS2 si RSC2, dar nu e cert acest lucru. Ultima data cand compania DJI din China a anuntat un nou astfel de dispozitiv Ronin a fost in 2019.

Este vorba despre Ronin SC care era o versiune mai light fata de versiunile anterioare. E posibil ca noile dispozitive vor continua sa vina cu imbunatatiri si cu upgrade-uri.

CITESTE SI:  Asa ar arata o tastatura mecanica externa de la Apple

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca stabilizatoarele Ronin pentru camerele digitale sunt mai scumpe decat seria Osmo Mobile. Ronin SC a avut un pret de circa 400 de dolari, in timp ce Osmo Mobile a avut un pret de 150 de dolari.

Ce parere ai despre asta? Ai nevoie de un astfel de stabilizator pentru camera ta digitala? Vei cumpara un astfel de dispozitiv de la DJI?