fbpx

Compania care suspenda reparatiile de camere

Compania care suspenda reparatiile de camere

O companie de camere foto a anuntat ca suspenda serviciile de reparatii de camere in SUA, din cauza ingrijorarilor care vin la pachet cu pandemia de coronavirus Wuhan. Suspendarea are doar caracter temporar, ceea ce inseamna ca, in viitor, serviciile de reparare oferite de acea companie vor reveni.

Daca detii o camera Nikon care are nevoie de reparatii in SUA, ar trebui sa astepti o vreme pana ce o poti trimite. Asta pentru ca, conform unui anunt oferit de compania Nikon SUA, din cauza coronavirusului Wuhan, vor suspenda temporar serviciile de reparatii pentru camere.

CITESTE SI:  Ce avertizare de securitate a oferit Samsung pentru cei cu smart TV-uri

De asemenea, presedintele si CEO-ul companiei Nikon, Bo Kajiwara, a emis o scrisoare care e in felul urmator: “Ne confruntam cu totii cu circumstante fara precedent in intreaga lume, ca urmare a pandemiei de coronavirus Wuhan, iar gandurile noastre sunt indreptate catre cei afectati. Prioritatea principala a Nikon este sanatatea si siguranta clientilor, angajatilor si comunitatilor pe care le deservim”.

CITESTE SI:  De ce EA crede ca viitorul gaming-ului este smart TV-ul

El a adaugat: “Nikon Inc. a trecut la masuri pentru a asigura siguranta angajatilor sai prin instituirea inchiderilor de centre si a strategiilor de lucru de la distanta, in conformitate cu ordinele guvernului de stat si federal. Aceste masuri includ inchiderea temporara a centrelor noastre de reparatii de camere pentru a prioritiza siguranta fortei noastre de munca si pentru a limita raspandirea coronavirusului Wuhan”.

CITESTE SI:  Camera mirrorless Fujifilm X-A5 de buget a fost anuntata oficial - specificatii

Decizia companiei Nikon de suspendare a reparatiilor de camere nu vine ca o surpriza, pentru ca si Apple si-a inchis temporar magazinele fizice din cauza focarului de coronavirus Wuhan.

Drept urmare, compania Apple suspenda reparatiile dispozitivelor din cauza coronavirusului, iar clientii care nu si-au recuperat dispozitivele la timp vor trebui sa astepte redeschiderea magazinelor pentru a le putea recupera.