Cea mai buna camera compacta – Sony RX100 VI – primeste obiectiv cu zoom lung

Cea mai buna camera compacta - Sony RX100 VI - primeste obiectiv cu zoom lung

Sony – lider mondial in domeniul imaginii digitale si cel mai mare producator de senzori de imagine din lume – a anuntat un alt model interesant pentru populara sa serie de camere compacte RX100, si anume Sony RX100 VI (DSC-RX100M6). RX100 VI este primul dintre toate modelele din serie care include un obiectiv cu zoom lung.

Principalul avantaj al camerelor compacte este acela ca sunt compacte si ca pot fi strecurate cu usurinta intr-o geanta sau intr-un buzunar. Cu toate acestea, de obicei acest lucru inseamna, de asemenea, ca trebuie sa fii dispus la niste compromisuri in privinta unor aspecte precum calitatea imaginii, deoarece intr-o camera compacta nu pot incapea prea multe piese.

CITESTE SI:  Seria de camere compacte Nikon DL a fost anuntata oficial

Cu toate acestea, Sony a sfidat acest lucru cu seria RX100 de camere compacte care s-au dovedit a fi niste alegeri extrem de populare chiar si printre fotografii profesionisti care doresc ceva mic.

Daca sunteti in cautarea unei camere compacte dar capabile, atunci veti fi incantati sa aflati ca Sony a anuntat intre timp modelul RX100 VI cu obiectiv cu zoom lung, cel mai recent din seria sa de camere.

Acest dispozitiv va avea un obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T* 24-200mm f/2.8-4.5 incorporat, utilizeaza un senzor CMOS Exmor RS de 20,1MP, un procesor de imagine BIONZ X actualizat, LSI front-end, iar potrivit Sony, o viteza de autofocalizare foarte mare de 0,03 secunde datorita utilizatorii unui sistem phase-detection cu plan focal 315.

CITESTE SI:  Sony ar putea lansa un sistem de taxi cu inteligenta artificiala

Exista, de asemenea, stabilizare optica a imaginii, iar pentru cei care doresc sa captureze clipuri video, camera compacta Sony RX100 VI va fi capabila sa inregistreze si clipuri video 4K. Cat despre preturi si disponibilitate, modelul Sony RX100 VI va avea un pret de 1200 de dolari si se asteapta ca livrarea acestuia va avea loc luna viitoare.

5 Responses to Cea mai buna camera compacta – Sony RX100 VI – primeste obiectiv cu zoom lung

  1. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

  2. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

  3. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

  4. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

  5. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *