fbpx

Ce preturi au camera instantanee si imprimanta Polaroid Mint

Ce preturi au camera instantanee si imprimanta Polaroid Mint

Compania Polaroid a anuntat noua camera digitala instantanee si imprimanta Mint 2-in-1, una dintre cele mai noi inovatii ale companiei in imprimarea fotografiilor.

“Camera Polaroid Mint determina sa fie mai usor ca niciodata sa capturezi si sa imprimezi instantaneu fotografii care rezista pe viata”, spune compania.

Compania a lansat cateva produse noi la IFA 2018 in Berlin. Polaroid Mint 2-in-1 este o camera digitala instantanee capabila sa imprimeze pe loc fotografiile capturate.

Al doilea produs se numeste Polaroid Mint si este o mica imprimanta instantanee digitala de buzunar. Cu camera digitala instantanee/imprimanta Polaroid Mint 2-in-1, este mai usor ca oricand sa capturati si sa imprimati fotografii instantaneu.

CITESTE SI:  Sondaj: Cati utilizatori intentioneaza sa cumpere viitoarele iPhone-uri

Designul vertical este elegant si gazduieste o camera digitala de 16MP si un slot pentru carduri microSD cu capacitate de pana la 256GB. Exista in camera chiar si o oglinda pentru selfie-uri integrata care va ajuta sa capturati cea mai buna fotografie, pe langa un blit LED automat.

CITESTE SI:  Era smartphone-urilor creeaza, aparent, tineri mai nefericiti

Camera este disponibila in mai multe culori si are un pret de pornire de 100 de dolari. Imprimanta va putea imprima instantaneu fotografiile in culori, alb-negru si cu efectul sepia.

Pe de alta parte, imprimanta digitala de buzunar Polaroid Mint va permite sa imprimati orice fotografie dintr-un smartphone sau tableta. Trebuie doar sa va conectati la aceasta folosind aplicatia Polaroid Mint de pe dispozitivul dv. si puteti incepe sa imprimati fotografii de 2 pe 3 inci in mai putin de un minut.

CITESTE SI:  FBI spune ca este o mare problema ca nu au acces la datele criptate

Autonomia bateriei imprimantei este suficienta pentru 50 de imprimari la o singura incarcare. Aplicatia ofera si functii de editare pentru a modifica usor fotografiile inainte ca acestea sa fie trimise pentru imprimare. Imprimanta va fi disponibila in mai multe culori la un pret de 130 de dolari. Un pret destul de mic.

Facebook