Ce pret urias are Leica M10-D – camera fara display

Ce pret urias are Leica M10-D - camera fara display

Leica a anuntat oficial noua camera digitala M10-D. M10-D vine in culoarea neagra, vine cu un declansator silentios si cu un senzor full-frame de 24MP.

Dar noua camera digitala nu vine cu display in partea din spate, ceea ce inseamna ca nu e posibil sa analizezi fotografiile pe aceasta camera in sine.

In schimb, trebuie sa folosesti conectivitatea WiFi a M10-D si noua aplicatie Leica Fotos pentru a verifica fotografiile si a efectua modificari.

In ziua de azi cam toate camerele digitale vin cu display in partea din spate. La urma urmei, displayul este avantajul principal pe care il are un aparat foto digital fata de unul analog.

CITESTE SI:  Noua consola de jocuri Nintendo NX va rula un sistem de operare care ne va surprinde

Cu ajutorul displayului poti vedea fotografiile capturate pentru a decide daca mai trebuie sa capturezi una si sa efectuezi ajustari. Cu toate acestea, se pare ca Leica incearca sa schimbe lucrurile si a anuntat cea mai noua camera digitala a sa – Leica M10-D – care se va lansa fara display in partea din spate.

CITESTE SI:  Camera de format mediu Fujifilm GFX 50S a fost anuntata oficial

In schimb, se pare ca Leica a inlocuit displayul cu niste controale de expunere, ceea ce inseamna ca va trebui sa te concentrezi pe procesul de capturare a fotografiei.

Cu toate acestea, Leica M10-D va veni cu caracteristici precum conectivitate WiFi incorporata care le va permite utilizatorilor sa-si conecteze dispozitivul la aplicatia companion de smartphone.

Aplicatia va putea functiona ca ecran pentru camera – daca doresti – si le va permite utilizatorilor sa transfere fotografiile capturate de aparatul foto in smartphone-urile lor.

CITESTE SI:  Care-i numarul de iPhone-uri active din intreaga lume

In cea mai mare parte, M10-D se bazeaza pe M10, cu exceptia conectivitatii WiFi si a inlaturarii displayului. Va avea un senzor full-frame de 24MP si, la fel ca toate camerele Leica, nu va avea un pret mic. Va avea un pret de 8000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *