fbpx

Ce pret si specificatii are noua camera Fujifilm X-A7

Ce pret si specificatii are noua camera Fujifilm X-A7

Compania japoneza Fujifilm a anuntat ca va lansa camera Fujifilm X-A7 in toamna anului 2019. Noul dispozitiv este o noua adaugire la gama de camere mirorless compacte si usoare care ofera o calitate remarcabila a imaginii, datorita tehnologiei unice de reproducere a culorilor a companiei.

Camerele pot fi un hobby scump, mai ales daca nu esti sigur daca vrei sa cumperi obiectivi si asa mai departe. Cu toate acestea, daca esti incepator si vrei sa intri in domeniul fotografiei, ai putea fi interesat sa afli ca Fujifilm a dezvaluit recent cea mai noua camera cu specificatii de entry-level, Fujifilm X-A7.

CITESTE SI:  Nokia OZO primeste un discount de 15000 de dolari, inca este foarte scumpa

Acest dispozitiv este succesorul lui X-A5 si va avea un nou senzor APS-C de 24,2MP. De asemenea, va avea un interval ISO de 200-12.800 care poate fi extins la 100-51.200 daca doresti.

Va exista suport pentru captura foto in rafala la 6 cadre pe secunda. Similar cu designurile altor camere Fujifilm, X-A7 favorizeaza utilizarea controalelor externe.

Exista in partea de sus un control care permite utilizatorilor sa comute intre diferite moduri de fotografiere. De asemenea, va fi un aparat foto oarecum decent pentru videografie, avand in vedere ca va putea captura clipuri video 4K la 30 de cadre pe secunda.

CITESTE SI:  Smartphone-ul cu raport ecran/suprafata frontala de peste 100%

Va exista un ecran LCD touchscreen in partea din spate care poate fi rotit si inclinat pentru a putea captura imagini din mai multe unghiuri. E adevarat, aparatul foto X-A7 nu e la fel de puternic precum alte camere Fujifilm.

CITESTE SI:  Pokemon GO nu mai are succesul de odinioara, dar totusi a adus venituri de 1,2 miliarde de dolari

Dar avand in vedere pretul sau de pornire de 700 de dolari, acest aparat foto X-A7 poate fi destul de bun. De asemenea, va fi compatibil cu gama de obiectivi Fujinon a Fujifilm.

Asa ca, daca ai astfel de obiectivi prin preajma, ar trebui sa ii poti folosi pentru X-A7. Cam astea sunt specificatiile. Camera va fi disponibila pentru cumparare la un pret de 700 de dolari incepand cu data de 24 octombrie.