fbpx
Ce pret si specificatii are noua camera compacta PowerShot SX740 HS

Ce pret si specificatii are noua camera compacta PowerShot SX740 HS

Canon a anuntat oficial noua camera compacta PowerShot SX740 HS. La fel ca predecesoarea sa, Canon PowerShot SX740 HS vine cu un zoom optic de 40x si cu un senzor CMOS de 20,3MP.

Avand in vedere ca smartphone-urile noastre sunt mai mult decat capabile sa captureze fotografii grozave, ati crede ca acele camere compacte nu mai au niciun rost.

Cu toate acestea, exista mai multe avantaje daca capturezi fotografii si clipuri video cu camere compacte, in principal pentru ca in unele cazuri sunt mai bune decat smartphone-urile, ofera caracteristici pe care smartphone-urile nu le au si nu-ti descarca bateria telefonului.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone 6s VS Samsung Galaxy Note 7 intr-un test de viteza

Daca esti in cautarea unei noi camere compacte, ai putea fi incantat sa afli ca producatorul Canon a dezvaluit intre timp PowerShot SX740 HS.

Aceasta este cea mai noua camera compacta a companiei si, datorita integrarii unui obiectiv cu zoom optic de 40x, utilizatorii vor avea optiunea de a captura cadre largi sau de a mari pe subiectii lor.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone 7 & Galaxy Note 7 fata in fata intr-un test de viteza

Acest lucru este, de asemenea, un avantaj fata de smartphone-uri, pentru ca uneori zoom-ul poate fi limitat si, in functie de dimensiunea senzorului, veti ajunge sa pierdeti multe detalii atunci cand decupati.

Camera compacta Canon PowerShot SX740 va integra un senzor CMOS de 20,3MP care este capabil de captura video la rezolutie 4K, ceea ce este o premiera pentru seria PowerShot, conform Canon.

De asemenea, Canon PowerShot SX740 va fi propulsata de procesorul de imagine DIGIC 8 de la Canon, va avea stabilizare de imagine dual-sensing, transfer automat de imagini, un display de 3 inci care se roteste la 180 de grade, dar si WiFi si Bluetooth incorporate. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  Office 2019 va rula numai pe PC-urile cu acest sistem de operare

Daca iti suna ca o camera compacta de care ai putea fi interesat, afla ca PowerShot SX740 HS are un pret de 400 de dolari si ca va fi disponibila pentru cumparare la sfarsitul lunii august.