fbpx

Ce pret mic are camera mirrorless full-frame Canon EOS RP

Ce pret mic are camera mirrorless full-frame Canon EOS RP

Canon a anuntat oficial camera mirrorless EOS RP, cel de-al doilea sau aparat foto mirrorless full-frame. De aceasta data, Canon percepe un pret agresiv de mic, iar astfel de adreseaza consumatorilor mainstream.

EOS RP are un senzor de 26,2MP, oferind o rezolutie putin mai mica decat modelul de anul trecut. Aparatul foto poate captura fotografii in rafala la numai 5 cadre pe secunda cu autofocalizare continua, deci aceasta nu este o camera pentru fotografii de sport.

Conform zvonurilor recente, Canon are o noua camera mirrorless full-frame in lucru si care ar putea fi un model de buget. Se pare ca zvonurile au fost drept la tinta, FCdeoarece Canon a anuntat oficial lansarea aparatului foto EOS RP.

CITESTE SI:  CEO-ul Apple spune ca produsele lor nu sunt pentru bogati

Aceasta este o noua camera mirrorless full-frame pentru care nu este nevoie sa spargi o banca. Pentru cei care nu stiu, Canon si-a anuntat prima camera mirrorless full-frame in 2018.

Cu toate acestea, aceea din 2018 este una de clasa mijlocie, iar noua EOS RP este versiunea de buget, ceea ce inseamna ca ar putea exista in lucru si una de varf.

CITESTE SI:  Noua placa grafica AMD Radeon Pro WX 8200 are un pret care te da pe spate

Acestea fiind spuse, EOS RP va avea un senzor CMOS full-frame si va fi propulsata de procesorul de imagine DIGIC 8 al Canon. De asemenea, va avea autocalizare CMOS dual pixel, un vizor electronic incorporat cu 2,36 de milioane de puncte, dar si un ecran touchscreen.

Mai mult, exista incorporate conectivitatile WiFi si Bluetooth pentru transfer wireless de imagini si control de la distanta. Este o camera mirrorless de baza care ar trebui sa fie suficient de buna.

CITESTE SI:  Ce pret are Fujifilm Instax Mini LiPlay - una dintre cele mai mici camere hibride cu imprimare instanta

Daca esti in cautarea unei camere mirrorless full-frame care nu are un pret prea mare, pe aceasta ar trebui sa o ai in vedere. Canon EOS RP are un pret de 1299 de dolari body-only si va fi vanduta cu un obiectiv la pretul de 2399 de dolari.