fbpx

Ce pret are noua camera pentru vlogging, Sony ZV-1

Ce pret are noua camera pentru vlogging, Sony ZV-1

Compania Sony din Japonia a dezvaluit o noua camera pentru vlogging, iar aceasta se numeste Sony ZV-1. S-a dezvaluit si ce pret va avea acest dispozitiv al companiei japoneze.

Conceptul de vlogging inca are priza la public. Daca doresti sa te apuci de asa ceva, fireste ca vei avea nevoie de o camera video. In cazul in care smartphone-ul tau nu prea poate fi folosit drept camera pentru vlogging, sau daca doresti ceva mai de calitate si functii in plus, vei fi incantat sa afli ca compania Sony din Japonia are ceva potrivit.

CITESTE SI:  Aplicatia care calculeaza ecuatiile complexe

Compania si-a anuntat oficial noua camera digitala compacta care se numeste Sony ZV-1. Compania a promovat lansarea saptamana trecuta, iar acum camera a fost dezvaluita oficial in toata splendoarea.

Desi imaginile aparute pana la anunt au stricat surpriza. In ceea ce priveste designul, Sony ZV-1 pentru vlogging arata ca seria RX100 si are o parte din acest hardware.

Include acelasi senzor de 20MP care poate fi gasit pe RX100 VII. Cu toate acestea, in ceea ce priveste obiectivul, ZV-1 va avea unul de 24-70mm gasit si pe un RX100 mai vechi, pe langa o deschidere f/1.8 care ar trebui sa creeze acel efect de fundal incetosat.

CITESTE SI:  Cat de incredibil ar fi al patrulea smartphone Galaxy S10 lansat de Samsung

Sony pozitioneaza cu siguranta aceasta camera pentru vlogging ZV-1 drept una centrata pe video, iar asta pentru ca blitul a disparut. In locul blitului exista un microfon care vine cu un parbriz pentru a oferi o calitate audio imbunatatita. Exista, de asemenea, un ecran in partea din spate si care acum se rabateaza in lateral in loc de in sus.

CITESTE SI:  Cum va avea Cuba internet mai rapid cu ajutorul Google

De asemenea, compania japoneza declara ca are de gand sa implementeze in cele din urma functionalitatea webcam pentru camera pentru vlogging ZV-1 la o data ulterioara, asa ca merita sa ai in vedere acest nou dispozitiv. Sony ZV-1 pentru vlogging are un pret de 800 de dolari si este disponibil pentru precomanda. Ce parere ai despre pret?

Facebook