Ce pret are noua camera Instax cu imprimare instanta a Fujifilm

Ce pret are noua camera Instax cu imprimare instanta a Fujifilm

Fujifilm anunta o camera analogica Instax cu format patrat care pare a fi un cadou dragut si inedit de oferit cuiva. Se numeste Instax Square SQ6 si este o camera cu film si imprimare instanta cu un raport de aspect de 1:1 care creeaza fotografii cu dimensiuni de 2,4 pe 2,4 inci. Daca esti genul care se da in vant dupa fotografii imprimate instant, acest dispozitiv este pentru tine.

Fujifilm ar putea fi cunoscuta de unii pentru camerele sale Instax. Cei care nu sunt familiarizati cu aceste camere, trebuie sa stie ca acestea sunt dispozitive care pot imprima fotografiile realizate pe loc.

CITESTE SI:  O femeie i-a trimis unui barbat 65.000 de mesaje dupa prima intalnire

In cea mai mare parte, fotografiile imprimate instant au forma dreptunghiulara, dar cei care sunt fani ai formatului patrat probabil vor fi interesati de ce ofera Fujifilm mai nou. Compania a anuntat recent cea mai recenta camera Instax a sa care se numeste Instax Square SQ6.

In cea mai mare parte, SQ6 va functiona similar cu alte camere Fujifilm Instax, pentru ca le permite fotografilor sa captureze fotografii si sa le imprime aproape instant, dar principala diferenta va fi ca formatul imprimat va fi patrat.

CITESTE SI:  Ce pret are Canon Zoemini - una dintre cele mai mici imprimante de buzunar

Vor exista si alte caracteristici, cum ar fi un declansator electronic programabil, moduri de focalizare cu dubla expunere, peisaj si macro. Va exista, de asemenea, un cronometru de 10 secunde daca incercati sa capturati o fotografie de grup.

Fujifilm sustine, de asemenea, ca utilizatorii vor putea captura aproximativ 300 de imagini la o singura incarcare. Filmul va fi vandut separat, desigur, si va fi disponibil in pachete de cate 10.

CITESTE SI:  Camera EOS M5 a Canon este cea mai noua camera mirrorless a companiei

Cat despre pret, Fujifilm Instax Square SQ6 cu imprimare instanta are un pret de 130 de dolari si va fi disponibila pe data de 25 mai. Aceasta nu este prima camera cu format patrat pe care a lansat-o Fujifilm, modelul anterior fiind hibridul SQ10 care are un pret aproape dublu fata de SQ6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *