fbpx

Ce pret are noua camera Fujifilm cu stabilizare de imagine integrata, X-T4

Ce pret are noua camera Fujifilm cu stabilizare de imagine integrata, X-T4

Unul dintre lucrurile pe care multi fotografi Fujifilm probabil le-au dorit pentru camerele companiei este stabilizarea de imagine integrata. Fujifilm le-a respectat dorinta prin lansarea camerei Fujifilm X-H1.

Dar ciudat este faptul ca aparatele foto care au urmat nu au venit cu stabilizarea de imagine integrata. Cel putin pana acum, pentru ca compania a dezvaluit cea mai noua camera mirrorless de varf a sa, Fujifilm X-T4.

Desi X-T4 arata ca predecesoarea (X-T3), diferenta e ca noul aparat foto are stabilizare de imagine integrata. Pentru cei care se intreaba de ce acest lucru este important, importanta se datoreaza faptului ca, inainte de asta, fotografii care doreau stabilizare de imagine trebuiau sa se bazeze pe obiectivi care veneau cu aceasta caracteristica, ceea ce le limita optiunile.

CITESTE SI:  De ce Microsoft schimba fortat Google cu Bing in browserul Google Chrome

Cu toate acestea, prin stabilizarea integrata chiar in camera mirrorless, orice obiectiv (chiar daca nu vine cu stabilizare) va putea beneficia de pe urma caracteristicii.

Pe langa stabilizarea de imagine integrata, compania a imbunatatit si alte zone ale noii camere mirrorless Fujifilm X-T4, cum ar fi ecranul touchscreen care acum are o rezolutie mai inalta si e mai clar.

CITESTE SI:  Ce sticla protectoare noua are Corning pentru smartwatch-uri

De asemenea, ecranul lui X-T4 se poate roti si iti permite sa-ti capturezi un selfie sau un clip video. Compania a realizat imbunatatiri si obturatorului mecanic de pe camera mirrorless si se spune ca acesta este acum mai silentios comparativ cu cel de pe X-T3 si a fost evaluat la 300.000 de capturi, ceea ce inseamna ca obturatorul va rezista o perioada mai lunga.

CITESTE SI:  Ce fel de om era cofondatorul ce paraseste Rockstar Games

De asemenea, noul aparat foto mirrorless Fujifilm X-T4 poate captura fotografii la rafala la 15 cadre pe secunda, in timp ce X-T3 reusea numai la 11 cadre pe secunda.

Compania a schimbat si algoritmii folositi pentru autofocalizare. Noua camera mirrorless Fujifilm X-T4 va mai veni cu un senzor de 26,1MP si cu un cip X-Processor. Aparatul foto mirrorless X-T4 va avea un pret de pornire de 1699 de dolari.