fbpx
Ce pret are noua camera de securitate pentru locuinte Logitech Circle View

Ce pret are noua camera de securitate pentru locuinte, Logitech Circle View

Compania Logitech a lansat o noua camera de securitate pentru locuinte, iar aceasta se numeste Circle View. Aceasta poate fi folosita atat in spatii interioare, cat si exterioare. S-a dezvaluit si la ce pret se vinde acest dispozitiv de securitate pentru locuinte.

Daca detii un iPhone sau un iPad de la Apple si doresti sa-ti transformi locuinta intr-una inteligenta, atunci folosirea platformei HomeKit a companiei Apple din Statele Unite e poate una dintre cele mai bune modalitati prin care poti reusi acest lucru.

CITESTE SI:  Ce raspunde Facebook la acuzatia ca imaginile Instagram private nu sunt chiar private

Daca esti in cautare de noi dispozitive inteligente, atunci vei fi incantat sa afli ca Logitech are ceva de care ai putea fi interesat: o noua camera de securitate pentru locuinte.

Compania a dezvaluit Logitech Circle View. Gama de camere Circle a companiei nu este una noua, dar ceea ce face ca Circle View sa fie diferita este faptul ca va fi exclusiva doar pentru platforma HomeKit a companiei Apple din Statele Unite.

CITESTE SI:  Cum iti permite Google sa mentii mai bine distantarea sociala

De asemenea, va accepta Apple HomeKit Secure Video care iti permite sa transmiti video de la camera Circle View pe dispozitivul tau iOS. Potrivit Logitech, noul dispozitiv de securitate Circle View poate fi folosit oriunde in locuinta.

Poate fi montat pe perete cu usurinta si este rezistent la intemperii, asa ca poate fi folosit si drept camera de securitate pentru exterior, in afara locuintei. Avand in vedere ca accepta HomeKit Secure Video, clipurile video inregistrate de noul dispozitiv Logitech pot fi stocate in contul tau de iCloud, inregistrarile video realizate de acest dispozitiv netinand cont de limita de stocare a iCloud.

CITESTE SI:  Apple depaseste ASUS si devine cel de-al patrulea cel mai mare brand de laptopuri

Camera de securitate Logitech Circle View pentru locuinte are un pret de 160 de dolari si poate fi comandata de pe site-ul companiei Logitech. Ce parere ai despre noua camera de securitate? Crezi ca pretul e suficient de accesibil? Are un raport calitate/pret bun?