fbpx

Ce pret are Nikon Z5 – camera mirrorless ieftina

Ce pret are Nikon Z5 - camera mirrorless ieftina

In curand va fi lansata o noua camera mirrorless, si anume Nikon Z5. Se crede ca va fi un aparat foto ieftin, ideal pentru fotografii care nu au buget sa-si cumpere aparate foto mai scumpe. S-a dezvaluit ce pret va avea noul aparat foto ieftin.

Cand compania Nikon din Japonia a lansat pentru prima data o camera mirrorless, aceasta nu a fost intampinata tocmai pozitiv. Ulterior, compania din Japonia a schimbat lucrurile cand si-a lansat noile sale camere mirrorless din seria Z, iar acum se pare ca a revenit cu un nou model care se numeste Nikon Z5.

CITESTE SI:  BlackBerry DTEK60 a fost anuntat oficial - specificatii si pret

Aceasta este o camera ieftina si are un pret de pornire de 1400 de dolari, fara obiectiv. Cu toate acestea, in ciuda faptului ca este un aparat foto ieftin, are niste specificatii decente si poate fi potrivit pentru fotografii care doresc un aparat foto ieftin.

Nikon Z5 va dispune de un senzor CMOS de 24MP care este diferit de senzorul BSI folosit de Z6 si Z7. Cu toate acestea, foloseste acelasi motor de imagine Expeed 6, asa ca exista cateva similititudini in ceea ce priveste procesarea de imagine.

CITESTE SI:  Butonul Snooze al Facebook iti permite sa pui pe "mut" oameni

Nikon Z5 va fi in stare de captura foto la rafala de 4,5fps cu suport pentru autofocalizare completa si AE, poate captura video 4K la 30fps si full HD la 60fps.

De asemenea, aparatul foto ieftin va veni cu stabilizare de imagine in-body pe cinci axe care va fi utila pentru cei care nu doresc sa cumpere obiectivi specifici cu stabilizare de imagine.

CITESTE SI:  Samsung si-a prezentat noul sistem de stocare a energiei pentru locuinte

De asemenea, corpul camerei mirrorless ieftine Nikon Z5 este intr-o oarecare masura impermeabil si rezistent la praf. Daca esti interesat sa cumperi aceasta camera mirrorless, retine ca va fi lansata in august. Ce parere ai despre Nikon Z5? Se potriveste aceasta camera mirrorless tie? Ce crezi despre pret?